Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Adrian Cibu, în ring cu cei mai buni luptători la categoria 81 de kilograme, la Colosseum Tournament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianul Adrian Cibu va intra în ring în 17 septembrie, la Sala Polivalentă din București, cu cei mai buni luptători la categoria 81 de kilograme, în cadrul galei Colosseum Tournament, ediția a VIII-a, ce se va desfășura sub forma unei piramide.

”Pentru a fi campionul lumii trebuie mai întâi să îi învingi pe toți din țara ta. Vă prezentam prima piramida la categoria 81 kg. Adelin Mihăilă, Madalin Mogos, Cibu Adrian și Eduard Gafencu vor lupta in Colosseum Tournament VIII pentru a fi campionul de necontestat. CINE VA ÎNVINGE?”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Colosseum Tournament.

De asemenea, la rândul lor, reprezentanții Centrului de Arte Marțiale TENGU, unde se pregătește Adrian Cibu, au transmis următorul mesaj pe Facebook: ”Fiți alături de ADRIAN CIBU și echipa TENGU în lupta sportivului nostru pentru a deveni cel mai bun kickboxer roman al categoriei 81 kg!
Data de 17 Septembrie va aduce testul suprem al valorii în Sala Polivalentă din București.
HAI CIBU! HAI TENGU!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea