Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Albaiulianca Miriam Bulgaru, eliminată la US Open, în primul tur al calificărilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) a fost eliminată în primul tur al calificărilor la US Open.

Sportiva din Cetatea Marii Uniri a fost învinsă de Ankita Raina (30 ani, India, 182 WTA), într-un meci care a durat două ore și un sfert, scorul fiind 3-6, 5-7, în al doilea set Miriam pierzându-și serviciul la scorul de 5-5.

A șasea jucătoare a României în clasamentul WTA, Miriam Bulgaru (24 de ani, 214 WTA) a abordat al doilea turneu de Grand Șlem al anului, dar nu a izbutit să se califice pe tabloul principal.

 Miriam Bulgaru, legitimată la CSM Unirea Alba Iulia, a mai participat la Openul Franței, turneul de la Roland Garros, unde a fost eliminată în turul secund al calificărilor, ajungând și pe tabloul principal al WTA 250 de la Hamburg.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia), atleta din Blaj, locul patru la Balcaniadă, cu PB și aproape calificată la Europene!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la CS Universitar Alba Iulia, a terminat pe locul patru în proba de 3000 metri obstacole, din cadrul Campionatelor Balcanice pentru seniori, din Izmir (Turcia) Rezultatul este unul remarcabil în condițiile în care sportiva pregătită de Cristina Man și-a îmbunătățit rezultatul personal, reușind PB (10:01.23). În același timp, Blaga […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea