Rămâi conectat

Actualitate

ALBA IULIA: Tată şi fiu arestaţi după o bătaie ca în filme într-un bar din autogară. Două persoane transportate cu ambulanţa la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei bărbaţi au fost arestaţi de poliţişti azi-noapte în urma unui scandal cu violenţe care a avut loc în incinta unui bar din autogara Alba Iulia. Bătaia a pornit se pare, de la discuţii în contradictoriu legate de muzica din local.

Poliţia a fost sesizată în legătură cu incidentul la ora 00.45. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe patrule de poliţie care au pus capăt altercaţiei. Din primele cercetări efectuate, aceştia au constatat că Dumitru H., de 23 ani, din Sebeş, pe fondul consumului de alcool a avut o altercaţie cu administratorul barului, Cosmin S. de 36 ani din Alba Iulia. A urmat o încăierare la care au participat tatăl şi încă o rudă a lui Dumitru H. şi mai multe persoane aflate în local: Dumitru H. de 45 ani, Daniel H. de 21 ani, ambii din municipiul Sebeş, Nicolae S. de 34 ani din localitatea Moşna, judeţul Sibiu şi Constantin M. de 35 ani din municipiul Alba Iulia.

În urma încăierării, 2 persoane au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. Aici Nicolae S. a rămas internat, iar Cosmin S. a plecat acasă după ce i s-au acordat îngrijiri medicale. Pe baza probelor administrate în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea suspecţilor Dumitru H. de 45 ani, Dumitru H., de 23 ani şi Daniel H. de 21 ani, iar în cursul zilei de azi, 27 februarie, instanţa de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a emis pe numele celor 3 persoane mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Scandalagii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea