Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia scapă de CARANTINĂ. DSP Alba: Focarele de COVID-19 nu au fost incluse în calculul incidenței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia a scăpat și de această dată de carantină, în urma deciziei din partea Direcției de Sănătate Publică de a scoate numărul de cazuri raportate la nivelul Liceului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și a Centrului de Îngrijiri și Asistență (CIA) Drașov din calcului incidenței.

În ultimele 24 de ore au fost identificate 56 de cazuri noi în 2 focare: 20 în Centrul de Îngrijiri și Asistență (CIA) Drașov și 36 la Liceul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia. Facem precizarea că niciunul dintre cele două focare nu a fost inclus la calculul incidenței.

”Cât privește focarul de la Liceul Militar Alba Iulia, DSP Alba a luat decizia scoaterii acestuia de la calculul incidenței, având în vedere că focarul este unul de tip închis, asimilat celor rezidențiale în cazul cărora pozitivii sunt carantinați în același loc și nu părăsesc locația respectivă până la expirarea perioadei de carantinei, astfel incat virusul nu se poate raspandi”, Alexandru SINEA, director executiv DSP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea