Alba Iulia nu mai este pe primul loc în topul orașelor cu cele mai scumpe taxiuri

RTEmagicC_tarife_01.jpgMunicipiul Alba Iulia se situează, potrivit unui clasament recent, pe locul secund în topul municipiilor în care clienţii plătesc cei mai mulţi bani pentru serviciile de taxi.

Dacă mai bine de un an, Alba Iulia s-a aflat pe locul I în acest top, recent,  Cluj-Napoca a devenit orașul cu cel mai scump tarif, după ce o firmă de profil a crescut preţul la 2,25 de lei pe kilometru.

ELIT

Firma a profitat de decizia autorităţilor locale, care le permite operatorilor să practice tariful maximal şi a ridicat preţurile.

Același lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat și la Alba Iulia, existând șanse ca orașul nostru să revină în curând în fruntea clasamentului.

Mihail David - 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

Ehei 25 februarie 2014 at 8:23

Ehei Bogdanele, Bogdanele, iar ai comis-o ! Ai uitat sa pui un „i” in cuvantul „scupe” … !!!! Ce sa-i faci, e cam „scump” sa mai inveti si gramatica ! PS. Cand am vazut titlul articolului, inainte de a-l fii citit, eram sigur ca o sa fie semnat de tine, iti sunt caracteristice greselile (de ortografie). Trezeste-te baiatule, nu-i prima data !

gadea si ciutacu 25 februarie 2014 at 9:19

Nene…suntem pe locul 2 si o sa revenim in frunte ca avem locuri de munca si salarii grase sa calatorim doar cu taxiul. Rusinos ca intr-un oras „mort” din punct de vedere industrial si al locurilor de munca, avem preturile cele mai mari la taxiuri. Astea parca le stabileste consiliul local. In Tg Mures, oras aproape triplu ca numar de locuitori si incomparabil cu mai multe oferte de locuri de munca, doar 0.99 pe km? Rusinos.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...