Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ALBA IULIA: Muncitor îngropat de un mal de pământ în timp ce săpa un șanț lângă zidul Cetății

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați marți, prin apel de urgență 112,  despre producerea unui accident de muncă, a carei victimă este un bărbat de 40 de ani.

Echipa de cercetare deplasată  la fața locului a stabilit că Ciprian M., din Alba Iulia, angajat al unei societăți comerciale din municipiu, efectua lucrări de decopertare în vederea introducerii conductelor de canalizare, apă și gaz lângă șanțul Cetății, moment în care un mal de pământ desprins de pe partea interioară a unui zid s-a prăbușit, îngropându-l până la brâu.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Alba, unde în urma examinărilor de specialitate a fost diagnosticată cu fractură bază de craniu.

În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor în care s-a produs accidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea