Al cui este spitalul județean, al Consiliului Județean, al găștii pedeliste sau al albaiulienilor?

„Al cui este spitalul județean, al Consiliului Județean, al găștii pedeliste sau al albaiulienilor?” este întrebarea pe care o adresează consilierul local A.N.A., Mircea Trifu, într-o postare pe rețeaua de socializare facebook.

Cazul unei paciente internate la Spitalul Județean Alba Iulia, care a ajuns la cunoștința consilierului local, ridică anumite întrebări în legătură cu regulile după care funcționează instituția spitalicească. În postarea sa, Mircea Trifu relatează cum femeia nu a putut beneficia de îngrijirile medicului pe care l-ar fi solicitat și a ajuns în grija medicului care era de gardă.

Vă relatăm mai jos postarea integrală:

„Întrebare pentru domnul Ion Dumitrel: Domnule Dumitrel, a cui este spitalul județean, al Consiliului Județean, al găștii pedeliste sau al albaiulienilor??

Vă întreb asta în numele unei doamne care s-a internat recent pe secția de chirurgie a spitalului și a aflat că regula este în spital ca ea să fie distribuită automat medicului care este de gardă fără să aibă posibilitatea de a alege. Cred că și dvs. personal ați dori să beneficiați de altă regulă, nu??

Doar nu suntem căței comunitari, domnule președinte de C.J., avem darul vorbirii.

Cum facem să schimbăm această regulă primitivă care transformă pacientul într-o ființă fără dreptul de a alege??

Să nu uitați să-mi răspundeți la întrebarea: „A cui este Spitalul Județean, domnule Dumitrel?”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...