Rămâi conectat

Sport

AJF Alba nu acceptă retragerea echipei FC Cugir din Liga a IV-a! Echipa de sub Drăgana va fi programată în etapa a 11-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deşi FC Cugir a anunţat că se retrage din Liga a IV-a, AJF Alba nu acceptă acest lucru, urmând să procedeze în consecinţă, după şedinţa de astăzi a Comisiei de Competiţii.Am analizat foarte clar solicitarea echipei din Cugir şi nu suntem de acord cu acest lucru, pentru că motivele nu sunt bine întemeiate. În consecinţă, am trimis o adresă oficială către clubul de sub Drăgana şi i-am înştiinţat, aşteptând un răspuns elocvent, prin care să motiveze retragerea„, a precizat Augustin Damian, preşedintele Comisiei de Competiţii din cadrul AJF Alba şi totodată vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal. „Noi o să-i programăm în etapa următoare, o să delegăm arbitrii, iar dacă nu se prezintă, va fi prima neprezentare şi la a doua acţiune de acest gen FC Cugir va fi exclusă din campionat„, a mai menţionat Augustin Damian.

*Nicolae Muntean suspendat două etape

În consecinţă, dacă până vineri nu se va lua o decizie, Rapid Teiuş va fi obligată să efectueze deplasarea la Cugir sâmbătă, la fel ca şi brigada de arbitri delegată, existând situaţia ca la meci să nu se prezinte tocmai gazdele!!!

Pe de altă parte, Comisia de Disciplină a AJF Alba l-a suspendat pe Nicoale Muntean, în calitate de antrenor secund al FC Cugir, pentru două etape, plus o amendă de 80 de lei.

*Jucătorii cugireni şi-au predat echipamentul

Pe de altă parte însă, Nicolae Muntean susţine că decizia este una irevocabilă şi nu se va mai întoarce asupra sa. „Jucătorii sunt liberi să plece, câţiva şi-au depus echipamentul şi au plecat, Ursan, Păduraru la Geoagiu în Hunedoara, iar alţi câiva sunt în atenţia altor echipe din judeţ, precum Viitorul Sântimbru sau Meta.lurgistul Cugir. Nu mai revenim„, a precizat Nicolae Muntean, oficialul FC Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea