AJF Alba nu acceptă retragerea echipei FC Cugir din Liga a IV-a! Echipa de sub Drăgana va fi programată în etapa a 11-a

Deşi FC Cugir a anunţat că se retrage din Liga a IV-a, AJF Alba nu acceptă acest lucru, urmând să procedeze în consecinţă, după şedinţa de astăzi a Comisiei de Competiţii.Am analizat foarte clar solicitarea echipei din Cugir şi nu suntem de acord cu acest lucru, pentru că motivele nu sunt bine întemeiate. În consecinţă, am trimis o adresă oficială către clubul de sub Drăgana şi i-am înştiinţat, aşteptând un răspuns elocvent, prin care să motiveze retragerea„, a precizat Augustin Damian, preşedintele Comisiei de Competiţii din cadrul AJF Alba şi totodată vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal. „Noi o să-i programăm în etapa următoare, o să delegăm arbitrii, iar dacă nu se prezintă, va fi prima neprezentare şi la a doua acţiune de acest gen FC Cugir va fi exclusă din campionat„, a mai menţionat Augustin Damian.

*Nicolae Muntean suspendat două etape

În consecinţă, dacă până vineri nu se va lua o decizie, Rapid Teiuş va fi obligată să efectueze deplasarea la Cugir sâmbătă, la fel ca şi brigada de arbitri delegată, existând situaţia ca la meci să nu se prezinte tocmai gazdele!!!

Pe de altă parte, Comisia de Disciplină a AJF Alba l-a suspendat pe Nicoale Muntean, în calitate de antrenor secund al FC Cugir, pentru două etape, plus o amendă de 80 de lei.

*Jucătorii cugireni şi-au predat echipamentul

Pe de altă parte însă, Nicolae Muntean susţine că decizia este una irevocabilă şi nu se va mai întoarce asupra sa. „Jucătorii sunt liberi să plece, câţiva şi-au depus echipamentul şi au plecat, Ursan, Păduraru la Geoagiu în Hunedoara, iar alţi câiva sunt în atenţia altor echipe din judeţ, precum Viitorul Sântimbru sau Meta.lurgistul Cugir. Nu mai revenim„, a precizat Nicolae Muntean, oficialul FC Cugir.

Dan HENEGAR

7 Comentarii

penitenciaru 5 noiembrie 2013 at 19:29

Probleme, domnu’ Augustin? Nu ne iasa pasienta cu Arena daca se retrage Cugirul? Pai ia sa socotim: i se iau 3 puncte din meciul direct, plus 3 (se aude) de la faza cu vizele pe carnete, fac 6, plus 1 care-i acum, iaca asa se duce Galda la 7 puncte…Nici cu neprezentarea nu-i bine, ca mai sunt 3 etape si dupa 2 trebuie sa-i excludeti si tot li se anuleaza rezultatele! Sau aplicati regulamentul (ca n-aveti incotro) si sa te tii vere retur de foc!! Sa nu se mire Galda cand va veni Potora pe cal alb la vreo cateva meciuri, ca sa rezolve ecuatia!!
Respect Lae Muntean!

LIGA 4 5 noiembrie 2013 at 19:40

nu va inteleg domnu Augustin …dak FC CUGIR au ales sa se retraga dc sa mai puneti 2 echipe pe drumuri una de juniori si una de seniori…si o brigada de arbitrii doar pentru a intra pe teren si sa se fluiere finalul de meci…? sunteti JALNICI

fasss 5 noiembrie 2013 at 20:00

Respect LAE MUNTEAN !!! Asa va trebuie nesimtitilor,care conduceti,destinele fotbalului judetean si chiar la nivel national.Usor-usor ramineti,fara obiectul muncii.Trageti sfori,dupa bunul plac.Da las,sa va lase,toti cu ku…l in balta,caractere de 2 bani.Cica nu se accepta retragerea !!! Bai retardatilor,oamenii nu mai au bani,PUNCT.Asta-i ca si cind,imi dau demisia si nu-mi este acceptata !!! Pffff…..fugi tare Augustin Damian,…ca te ia tranvaiul !!!

hunedoara 5 noiembrie 2013 at 20:29

sincer ii o situatie penibila prin care ajf va obliga echipa teius sa se prezinte la cugir impreuna cu brigada de arbitri dar portile vor fi inchise vor sari gardu pentru a fluiera sfarsitul meciului :))) sunteti penibili daca fc cugir a anuntat retragerea nu poate nimeni sa ii oblige sa mai continue in nici un fel si in cazul acesta le faceti rau jucatorilor care si-au gasit deja echipe si care vor in continuare sa joce fotbal dar din pacate ajf alba ii obliga sa stea pe tusa inca 2 etape RUSINE

barta 6 noiembrie 2013 at 8:46

NU am inteles ce vrea sa spuna mafia din judet,Am analizat foarte clar solicitarea echipei din Cugir şi nu suntem de acord cu acest lucru, pentru că motivele nu sunt bine întemeiate.trebuie sa analizati foarte bine decizile arbitrilor si manevrele pe care le favorizati tu si cu corpodean .Din CATE STIU EU CEL MAI BUN CASTIGA,DAR SE PARE CA NU E ASA ,CINE VRETI VOI CASTIGA.MOTIV INTEMEIAT VA TREBUIE,DL LAE MUNTEAN S-A SATURAT SA SE LUPTE CU MORILE DE VANT.ASA CA MOTIV INTEMEIAT ESTE SA VA DATI DEMISIA AMANDOI ASTA AR FI .cand vezi ca te lupti si vine un prostan si isi bate joc de ceea ce ai cladit intrun an de zile ce zici dl damian?Oricum dezamagire pt ca reusiti sa distrugeti echipe cu traditie din judet si sunt satuli de voi .DEMISIA este intemeiata

barta 6 noiembrie 2013 at 8:57

sau vreti sa le platiti voi cheltuielile ajf ,mai intemeiat .bravo celor care au trimis mesajele .

cindeni 6 noiembrie 2013 at 9:06

Nenea Fogorosi n a reusit niciodata sa se evidentieze fara ajutor(ajf). Decat la stors sticle.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...