Rămâi conectat

Ştirea zilei

Aiudenii Aurelian Nicula și Mariana Țitrom condamnați la închisoare cu suspendare pentru trafic de minori

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

hotarare judecatorAurelian Radu Nicula și Mariana Rodica Țitrom au fost condamnați de Tribunalul Alba la câte 3 ani de închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere, pentru trafic de minori. Sentința a fost pronunțată marți, 26 noiembrie 2013 și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Cei doi au fost arestați preventiv la sfârșitul lunii septembrie, după ce au racolat mai multe minore şi tinere cărora le-au înlesnit practicarea prostituţiei.

Potrivit IPJ Alba “S-a reţinut că, în cursul anului 2013, inculpaţii, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la intervale diferite de timp au recrutat mai multe minore domiciliate în municipiul Aiud, jud. Alba şi având între 15 şi 17 ani, în scopul exploatării lor sexuale, intermediind legăturile cu diverşi ‘clienţi’ şi transportând minorele la domiciliile acestora. Mai mult, inculpatul N. R. A., în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la intervale diferite de timp, a înlesnit practicarea prostituţiei şi unor persoane de sex feminin majore, activitate de pe urma căreia, acesta a obţinut foloase materiale injuste. Inculpaţii au încercat zădărnicirea aflării adevărului prin influenţarea unor părţi sau martori”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea