Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanul Teodor Iepure, la finala ONSS la tenis de masă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, la Târgoviște, s-a disputat etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la tenis de masă, învățământ liceal. La importanta competiție, ce a reunit cei mai buni jucători din țară la acest nivel a fost prezent și aiudeanul Teodor Călin Iepure, ce a reprezentat județul Alba.

În condițiile unei concurențe serioase, sportivul din municipiul Aiud a terminat pe locul 17, un rezultat ce merită apreciat, fiind obținut în compania unor adversari care în marea majoritate au fost selecționați în loturile naționale. Teodor Călin Iepure nu este legitimat la niciun club specializat în sportul cu mingea de celuloid, dar a deslușit tainele tenisiului de masă de la concitadinul său Ioan Dîrlea, cel care a devenit campion mondial și medaliat cu bronz la simplu, în cadrul Jocurilor Mondiale pentru persoane cu dizabilități (în 2017, în Portugalia).

La ONSS, Teodor Călin a depă;it faza grupelor, iar în etapa disputelor eliminatorii a pierdut întâlnirea contra unui component al lotului României. Sportivul este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național “Titu Maiorescu” Aiud, profesor Florin Hanca (cel care l-a însoțit la concursul din Dâmbovița). Pe această cale, părinții mulțumesc celor implicați în deplasarea la finala ONSS, respectiv Primăria municipiului Aiud și conducerea instituției de învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea