Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanul Bogdan Andone – antrenor principal la FCSB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul aiudean Bogdan Andone va fi noul antrenor principal al FCSB în următorul campionat.

În vârstă de 44 de ani, conjudețeanul nostru a activat în prima parte a anului tot la FCSB, în calitate de secund al lui Mihai Teja. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali la Digi Sport, după ce Edward Iordănescu a refuzat oferta patronului “roș-albaștrilor” și va continua la Gaz Metan Mediaș. “A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aiudeanul a evoluat, printre altele, pentru Sportul Studențesc, Rapid, FC Braşov, Ferencvaros sau Apollon Limassol, începându-și cariera de antrenor în 2011. În ultimii ani a mai fost legitimat în Alba, la Sportul Livezile sau Metalu Aiud. În 2016, ca secund al lui Marius Șumudică la Astra Giurgiu, a devenit campion al României cu gruparea giurgiuveană.

Ca jucător, Bogdan Andone are trei trofee cu Rapid. Sub comanda lui Mircea Lucescu, giuleştenii au câştigat cu Bogdan în echipă: titlul de campion în 1999, Cupa României în 1998, Supercupa României în 1999.

În prima parte a sezonului recent încheiat, Andone a fost antrenor principal la Metaloglobus şi la Energeticianul, ambele în Liga a 2-a. De asemenea, a mai condus staff-urile tehnice la Olimpia Satu Mare şi la ASU Poli Poli Timișoara. Bogdan Andone a intrat în staff-ul lui Mihai Teja în ziua în care FCSB a plecat în cantonamentul de pregătire din iarnă.

Sursa: Digi Sport

Foto: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea