Rămâi conectat

Curier Județean

Aiudean sechestrat și agresat în propria locuință. Pentru a fi eliberat, soţia sa a plătit suma de 7.200 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

duba politie3Politia Municipiului Aiud a luat ieri măsura reţinerii faţă de P.G.C., un bărbat de 23 de ani, din comuna Ponor, judeţul Alba care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 septembrie, “Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de R.G., de 47 de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că în data de 7 sepembrie a fost  sechestrat şi agresat de către P.G.C., la reşedinţa acestuia de pe strada Păltiniş din municipiul Aiud.

Bărbatul a reclamat că pentru a fi eliberat, soţia sa a plătit suma de 7.200 lei.  Reclamantul a prezentat un certificat medico-legal din care rezultă că a suferit leziuni care necesită pentru vindecare,  8-9 zile îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud a rezultat că în data de 5.09.2013, R.G. i-a împrumutat lui P.G.C. autoturismul personal pentru a se deplasa la un târg, autoturism care i-a fost restituit reclamantului în aceeaşi zi. R.G. a găsit în autoturism suma de 5.200 de lei, uitată de bancheta din spate de P.G.C., sumă pe care şi-a însușit-o.

Două zile mai târziu, P.G.C. l-a contactat telefonic pe R.G., propunându-i să se întâlnească sub pretextul că intenţionează să-i cumpere autoturismul. Cei doi s-au întâlnit la reşedinţa din Aiud a lui P.G.C. unde acesta l-a sechestrat şi i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei, determinându-l să plătească, prin intermediul soţiei sale, suma de 7.200 lei iar după cca. 50 de minute l-a lăsat să plece.

P.G.C. a fost identificat şi prins de poliţişti pe raza localității Crasna, judeţul Sălaj şi condus la Poliţia Municipiului Aiud pentru cercetări.

Faţă de acesta a fost dispusă începerea urmăririi  penale pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal şi lovire şi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 10.09.2013, să  fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizarea a instanţei de judecată şi arestare  preventivă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea