Rămâi conectat

Actualitate

Aiudean reţinut pentru că şi-a tâlhărit tovarăşul de pahar. I-a luat 3 mii de lei după ce i-a dat mai mulţi pumni în cap

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat din Aiud în vârstă de 23 de ani a fost reţinut luni, 26 martie de poliţişti pentru că l-a bătut şi deposedat de 3 mii de lei pe un alt aiudian după ce petrecuse cu acesta într-un local.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au fost înştinţaţi despre tâlhărie joi, 22 martie chiar dacă incidentul se petrecuse în urmă cu 3 zile.

Oamenii legii au stabilit în urma cercetărilor că în noaptea de 17 spre 18 martie, B.D.D., de 23 de ani, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu J.I., de 49 de ani, din Aiud, l-a urmărit pe acesta din urmă, în timp ce se deplasa spre casă şi prin violenţă, după ce i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii in zona feţei, l-a deposedat de suma de 3 mii de lei.

Agenţii de investigaţii criminale au reuşit să recupereze mai bine de jumătate din prejudiciu.

În ceea ce priveşte telefonului victimei, pe care acesta îl pierduse la locul producerii tâlhăriei, surprinzător, poliţiştii au reuşit să îl recupereze. Povestea telefonului este sugestivă pentru onestitatea şi simţul civic al multor români, întrucât aparatul mobil a fost găsit în dimineaţa acelei zile de un cetăţean în vârstă de 40 de ani din Aiud, care l-a dat repede mai departe unui tânăr de 18 ani din aceeaşi localitate.

B.D.D. a fost reţinut de Poliţie pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 27 martie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea