Rămâi conectat

Curier Județean

AIUD: Documentele referitoare la impozite și taxe locale se vor transmite doar on-line, începând de astăzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AIUD: Documentele referitoare la impozite și taxe locale se vor transmite doar on-line, începând de astăzi

Începând cu data de 8 octombrie, toate documentele referitoare la impozite și taxe locale, cereri, declarații, etc., care sunt adresate Primăriei municipiului Aiud, se vor transmite doar on-line.

„Vă facem cunoscut faptul că, începând cu data de 08.10.2021, toate documentele referitoare la impozite și taxe locale (cereri, declarații, etc.), care sunt adresate Primăriei municipiului Aiud, se vor transmite doar on-line la adresa de e-mail: [email protected] sau prin fax la nr. 0258-861280”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.

Formularele tipizate (cereri, declarații, etc.) se regăsesc pe site-ul Primăriei municipiului Aiud, www.aiud.ro → Secțiunea Aplicații on-line → Acte necesare → Formulare persoane fizice sau juridice.

Documentele se depun însoțite de copia cărții de identitate a persoanei pentru care se face solicitarea, în cazul persoanelor fizice sau de copia cărții de identitate a administratorului/împuternicitului, în cazul persoanelor juridice, precizându-se numărul de telefon al persoanei de contact.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon:

– 0258 861310 – interior 1032 – persoane fizice;
– 0258 861310 – interior 2010 – persoane juridice;
– 0258 861310 – interior 1031 – casierie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE pompieri 2024: ISU Alba recrutează candidați pentru concursul de admitere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE pompieri 2024: ISU Alba recrutează candidați pentru concursul de admitere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești Au început înscrierile pentru concursul de admitere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, iar termenul limită de înscriere este 14 mai 2024. Citește și: FOTO: Forțe proaspete la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea