”Ai fost un înger pe pământ cu chip de om, mereu vei fi în sufletul şi în inima mea” – Andreea, tânăra decedată duminică în accidentul de la Aiud ar fi împlinit 20 ani peste 2 zile

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Andreea, tânăra care a decedat duminică seara în teribilul accidentul rutier de la Aiud urma să împlinească 20 de ani peste două zile.

ELIT

Andreea era din oraşul Avrig, judeţul Sibiu şi locuia la Alba Iulia unde lucra la o cafenea.

Duminică seara se afla în maşina condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care mergea cu viteză pe strada Moţilor din Aiud.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul frontal într-un stâlp de electricitate. Impactul i-a fost fatal tinerei care a decedat la scurt timp.

Citește și: mesaje de condoleante

La sosirea echipajelor medicale, victima nu mai avea puls. Chiar dacă au încercat mai bine de o oră să o resusciteze, medicii SMURD nu au reuşit să o salveze. Rănile suferite erau incompatibile cu viaţa.

Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia în stare gravă.

”Dumnezeu să te ierte vara mea ai plecat prea repede dintre noi, nu te voi uita nici o dată, mereu vei fi în sufletul şi în inima mea, ai fost un înger pe pământ cu chip de om, condoleanţe familiei tale, rămas bun vară”, a transmis o rudă a tinerei decedate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419