Ai chef de distracţie în acest weekend? Vrei să mergi gratuit la concertul lui Alex Velea? Dă share acestui articol.

 Alex Velea, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului şi cel mai sexy bărbat, aşa după cum a fost desemnat în 2011 de femeile din România, vine la Alba Iulia. Acesta va concerta live, alături de dansatorii lui vineri, 30 martie, pe scena clubului Stage. Solistul este cunoscut publicului pentru hituri precum „Don’t Say It’s Over”, „Yamasha”, „Secret Discret”, dar şi pentru colaborările cu Connect-R, Puya, Deepside Deejays sau Grasu XXL. Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu Clubul Stage.

Ziarul Unirea îţi oferă şansa să participi gratuit la megaconcertul susţinut de Alex Velea!!! Astfel, sunt puse în joc 10 bilete menite să te ducă la distracţie!
Tot ce trebuie să faci este „să te joci cu mouse-ul” şi să dai share (distribuie) pe pagina ta personală de Facebook acestui articol şi să ne provoci pe noi „să te prindem”. Toţi cei care dau share se înscriu automat în concurs iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul zilei de joi (29 martie).

ELIT

Biletele se găsesc la: Club Stage, Casa de Cultură a Studenţilor sau la Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918”.(A.M.)

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...