Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

AGRA’S extinde programul magazinelor sale: Începand din luna Mai, acestea vor fi deschise și duminica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19 au venit la pachet cu o serie de implicatii, directe si indirecte asupra majoritatii industriilor, iar efectul asupra mediului de afaceri este tot mai puternic.

Inca de la inceputul starii de urgenta, AGRA’S s-a implicat activ in problemele comunitatii si astfel, a donat catre Spitalul Judetean de Urgenta 1,000 de seturi consumabile si reactiv pentru detectia SARS-CoV-2 in valoare de 11,000 EUR.

După anunțul autoritatilor că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani își pot face cumpărături doar în intervalul 11:00-13:00, reteaua de magazine AGRA’S a pus in aplicare aceasta obligativitate si a dat prioritate acestei categorii de clienti. In plus, prioritatea s-a extins si catre cadrele medicale, angajații MAI și MApN.

Reamintim că pentru a-şi proteja angajaţii, AGRA’S a montat în magazinele sale paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecție a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicului. Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienții au la dispoziție puncte de dezinfectare în magazin. AGRA’S își mai roagă clienții să trimită un singur membru al familiei la cumpărături, pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicațiile privind păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri astfel încât să se reducă riscul îmbolnăvirii.

Am observat, de asemenea o modificare radicala, dar normala, a comportamentului clientilor, cumpărăturile sunt realizate acum în grabă, după liste completate de acasă.
De aceea, pentru a da posibilitatea tuturor clientilor nostri sa faca cumparaturi respectand restrictiile autoritatilor, incepand din luna Mai, AGRA’S va extinde programul magazinelor si DUMINICA in intervalul 08:00 – 20:00, in restul zilelor fiind in intervalul 08:00 – 21:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea