Rămâi conectat

Ştirea Ta

Află dacă partenerul tău este fidel, în funcţie de zodie

Publicat

în

    Este normal că fiecare dintre noi să-şi dorească un partener fidel. Oare ne putem da seama care zodie are mai multe şanse să… înşele? Haideţi să aflăm.
Semnele zodiacale fidele partenerilor
Următoarele semne zodiacale îşi doresc o relaţie serioasă şi de lungă durată. Asta nu înseamnă neapărat că vor fi fideli fiecărui partener pe care-l vor avea însă şansele sunt mici ca aceştia să-şi înşele partenera/partenerul.
lTaur. Taurul iubeşte confortul şi siguranţa relaţiei lui. Sunt de încredere şi foarte rar îşi vor înşela partenerul. Nu acceptă minciunile sau jocurile într-o relaţie. El trebuie să ştie de la început unde se află şi spre ce se îndreaptă. De asemenea aceştia îşi planifică viaţa foarte repede după ce şi-au găsit jumătatea şi nu vor sta deloc pe gânduri când vine vorba de căsătorie.
lRac. Dintre toate cele 12 semne zodiacale, racii sunt cei mai preocupaţi de siguranţă, iubind fiecare minut cu partenerul. Racii îşi iubesc familia şi adoră fiecare moment pe care şi-l petrec alături de ea. În general, aceştia sunt foarte cuminţi şi la locul lor având grijă de cei la care ţine foarte mult.
lFecioară. Fecioarele sunt sensibile, creative şi ţin cont în general de sentimentele celor din jur încercând pe cât posibil să nu-i rănească sub nicio formă. De obicei sunt prieteni foarte buni şi parteneri de încredere.
lBalanţa. Balanţele caută siguranţă şi armonie (mai ales în relaţiile emoţionale) dar şi dreptate. Nu au nevoi ascunse de a căuta pe altcineva dacă sunt într-o relaţie serioasă. Sunt foarte sigure pe ele iar atunci când relaţia sentimentală ajunge într-un punct mort se retrag în lumea lor şi încearcă să găsească o soluţie.
lCapricorn. Capricornii vor stabilitate mai ales în relaţia lor sentimentală. Acest semn zodiacal ştie că succesul vine după muncă multă şi determinare, de aceea va munci mult ca relaţia lui să fie cea mai frumoasă. Aşadar şansele ca un capricorn să te înşele sunt foarte mici.
Semnele zodiacale mai puţin fidele
Următoarele semne zodiacale au o personalitate greu de ţinut sub papuc. Nu sunt neapărat infidele însă de multe ori vor dori să se asigure că şarmul lor poate cuceri şi pe altcineva nu doar pe tine.
lBerbec. Independent şi impulsiv, de multe ori acţionează fără să se gândească la consecinţe. De asemenea au un simţ dezvoltat pentru aventură iar asta se manifestă şi când vine vorba de viaţa lor sentimentală.
lGemeni. Gemenii sunt curioşi şi îndrăzneţi. Caută întotdeauna ceva nou şi interesant care să le menţină interesul aprins. Sunt incredibil de răutăcioşi şi le place să se joace cu focul chiar şi cu mintea şi sufletul altora. Se plictisesc foarte repede într-o relaţie.
lLeu. Perfecţionişti până în pânzele albe vor căuta încontinuu un partener “mai bun”, “mai frumos”, “mai deştept”. Din nefericire, puţine relaţii sunt perfecte iar dacă leii vor observa că partenerul lor nu îi mulţumeşte sexual şi intelectual vor trece imediat la următorul.
lScorpion. Scorpionul este numit şi regele sexului. Este aproape obsedat de această activitate însă odată satisfăcut se linişteşte. Partenerul lor de viaţă însă nu va fi niciodată liniştit şi este foarte posibil să aibă întotdeauna următoarea întrebare în cap: oare mă va înşela? Este foarte posibil să calce şi strâmb dacă nu se simt împliniţi în sfera sexuală.
lSăgetător. Săgetătorii sunt spirite libere. Aceştia urăsc regulile, de orice fel chiar şi într-o relaţie. Le place să descopere lucruri noi în fiecare zi la partenerul lor. Când asta nu se mai întâmplă, merg şi la alte mese.
lVărsător. Vărsătorul flirtează de mână cu partenerul, fără probleme. Sunt liberi şi vor ca toată lumea să ştie asta. De asemenea sunt foarte independenţi şi nonconformişti. Privesc relaţiile serioase sau căsătoria ca pe ceva mult prea plictisitor pentru ei.
lPeşti. Cel mai sensibil semn zodiacal are tendinţa să calce strâmb într-o relaţie când partenerul nu îi acordă prea multă atenţie sau iubire. Nu o fac din răutate ci din nevoia acută de afecţiune. Visează încontinuu la relaţia perfectă pe care nu o vor găsi însă niciodată. (sursă: www.femeia.ro)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Peisaj dezolant pe drumul județean către Poiana Narciselor: „După festival va trebui să treceți pe la service pentru schimbare bucși, pivoți, planetare, capete de bară”

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Peisaj dezolant pe drumul județean către Poiana Narciselor: „După festival va trebui să treceți pe la service pentru schimbare bucși, pivoți, planetare, capete de bară”

În cursul acestui weekend, între 21-22 mai, după o pauză de doi ani cauzată de pandemia de COVID-19, va fi organizată o nouă ediție a tradiționalei „Serbări a Narciselor” de la Negrileasa.

CITEȘTE ȘI: 21 – 22 mai: Serbarea Narciselor de la Negrileasa 2022. PROGRAMUL evenimentelor

Potrivit imaginilor postate în mediul online de un cetățean din Alba, drumul județean, de 5 kilometri, dintre Întregalde și Mogoș este într-o stare deplorabilă, plin de gropi sau în caz de ploaie, noroi.

Elit - Gustul Desăvârșit

„În acest weekend Consiliul Județean Alba vă așteaptă la festivalul Narciselor de pe Muntele Negrileasa. La întoarcere va trebui să treceți pe la service pentru schimbare bucși, pivoți, planetare, capete de bară. Sună a ironie dar suntem o întreagă comunitate care ne stricăm mașinile în 5 km de drum județean dintre Întregalde-Mogoș. Rugăm Consiliul Județean să viziteze tronsonul cu pricina și să constate starea drumului. Mulțumim anticipat.

P.S. Va rog dacă tot vă stricați mașinile pentru narcise să nu lăsți nici un plastic în ploaia cu narcise, la anu ne așteaptă iarăși verde”, a transmis cetățeanul în mediul online.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| O mașină „tunată” scoate peri albi locuitorilor unei străzi din Alba Iulia: „Un derbedeu cu cotețul lui din o mie nouă sute toamna”

Publicat

în

ȘTIREA TA| O mașină „tunată” scoate peri albi locuitorilor unei străzi din Alba Iulia: „Un derbedeu cu cotețul lui din o mie nouă sute toamna”

Locuitorii de pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia sunt exasperați de zgomotele, ca niște explozii, provocate de un șofer teribilist care face foarte mult zgomot cu mașina lui tunată.

„După așa zisa expoziție de tunning din acest an din Alba Iulia, s-au înmulțit mașinile “tunate” (mulți dintre acești copii cu mașinuțe cred că tunning înseamnă să faci foarte mult zgomot cu o tobă de eșapament necorespunzătoare). Locuiesc pe Calea Moților și un anume derbedeu cu un seat negru din o mie nouă sute toamna, face furori în fiecare seară cu cotețul lui de mașină, emitând zgomote deranjante, niște explozii.

Am întrebat un polițist de la rutieră pe stradă dacă așa ceva este normal și mi-a răspuns că l-au tot oprit, dar efectiv nu au ce să îi facă. Sau poate ar trebui să ne facem singuri dreptate că în evul mediu, zic și eu. E plin trotuarul de pavele mobile pe Calea moților…poate îi zboară ”din greșeală” neghiobului vreo pavelă în parbriz”, ne-a transmis omul exasperat.

Elit - Gustul Desăvârșit

Această problemă nu este singulară, și în alte cartiere locuitorii plângându-se de zgomotele teribiliștilor cu mașini tunate. Șoferii și motocicliștii care fac un zgomot exagerat în trafic sunt taxați cu 4 sau 5 puncte de amendă, între 580 și 725 de lei, dacă sunt opriți în trafic. Dincolo de amendă însă, dacă agenții de circulație sesizează că este imposibil să reduci zgomotul, s-ar putea să te lase și fără certificatul de înmatriculare al vehiculului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Noaptea muzeelor la Biblioteca Batthyaneum: Zeci de oameni nemulțumiți de întreruperea vizitării după ce au stat câteva ore la coadă

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Noaptea muzeelor la Biblioteca Batthyaneum: Zeci de oameni nemulțumiți de întreruperea vizitării după ce au stat câteva ore la coadă

Zeci de oameni care au venit la Noaptea Muzeelor să viziteze Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia, au fost nemulțumiți de faptul că vizitarea a fost întreruptă pe parcursul unui concert desfășurat în exterior.

Oamenii spun că după ce au stat mai multe ore la coadă, li s-a transmis că vizitarea bibliotecii se va întrerupe în timpul concertului orchestrei de cameră „Harmony of Sounds”. Deși aceștia le-au spus organizatorilor că acest lucru nu este trecut în programul evenimentului, li s-ar fi răspuns că deși nu scrie pe site că se întrerupe, acest lucru se subînțelege.

Grupul care a fost mai vocal a fost lăsat să intre, însă nu se știe ce se va întâmpla cu restul, destul de mulți, rămași afară.

Elit - Gustul Desăvârșit

Biblioteca ar trebui să fie deschisă pentru vizitare timp de 5 ore, de la 18.00 la 23.00.

UPDATE: „Inițial, da, ne gândeam să facem pauză, că oamenii să fie atenți la concert, însă în 5 minute s-a schimbat totul, ne-au atras atenția oamenii și am zis că au dreptate”, a transmis Cristian Mladin, șef birou al Bibliotecii Batthyaneum, filiala Bibliotecii Naționale a României.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare