Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Află care este vârsta la care o să te căsătorești, cu aplicația TIME, lansată de Valentine’s Day

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

game overCu aplicația realizată de celebra publicație “TIME” poți afla câți dintre prietenii tăi de pe Facebook și-au pus pirostriile și ce pot spune relațiile lor despre momentul propriei tale căsătorii.

Potrivit celor de la Time, rețelele sociale au o influență serioasă asupra atitudinilor indivizilor în ceea ce privește căsătoria. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care Facebook îi face pe unii nefericiți. Când privim parada facebook-iană cu evenimentele majore din viața prietenilor noștri, ne simțim adesea, în același timp, invidioși și singuri.

Și cum invidia și singurătatea sunt cele două produse de top pe care “Valentine’s Day’s” le exportă, “TIME” prezintă o aplicație care analizează datele din contul tău de Facebook, pentru a vedea cu exactitate când prietenii tăi au făcut “marele pas” și când ar fi timpul ca tu să faci “saltul istoric”.

Metodologie

Aplicația calculează vârsta medie a prietenilor tăi căsătoriți. Pentru că, probabil, ești prieten cu numeroase persoane apropiate de vârsta ta, se va identifica teoretic dacă ai depășit vârsta la care mulți dintre contemporanii tăi și-au spus oficial “DA!”. Aplicația va funcționa mai corect pentru unii și mai puțin pentru alții, însă merită distracția.

.

Pentru a accesa aplicația, trebuie să deții minime cunoștințe de limba engleză. Accesați pagina TIME aici și apăsați NEXT pe imaginea din interiorul articolului. Se va deschide o fereastră nouă care îți cere acceptul pentru a accesa informațiile din contul tău de Facebook. Aplicația nu folosește și nu salvează date personale din contul tău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea