Adrian Teban şi USL Cugir vor câştiga funcţia de primar şi majoritate în Consiliul Local

Negocierile dintre reprezentanţii PNL-PC şi PSD din Cugir s-au încheiat cu certidudinea că USL va câştiga funcţia de primar şi majoritate în Consiliul Local. Reunite la începutul lunii martie, delegaţiile de negociere ale celor două formaţiuni politice locale au stabilit atât candidatul la primărie, cât şi listele de consilieri locali. Astfel, mandatat din partea USL pentru fotoliul de edil şef este actualul primar liberal, Adrian Teban, ale cărui proiecte vor fi susţinute în Consiliul Local, în perioada 2012-2016, de cel puţin 16 consilieri ai USL. Din spusele reprezentanţilor uniunii, la baza negocierilor s-a aflat acelaşi algoritm folosit pe plan naţional. „Am considerat că nu este cazul să prelungim inutil discuţiile, motiv pentru care am ţinut cont de rezultatele de la alegerile din 2008, atât în ceea ce priveşte candidatul de primar, cât şi în ceea ce priveşte reprezentativitatea în Consiliul Local Cugir. Discuţiile au fost mai mult decât benefice şi în ciuda diferenţelor noastre doctrinare am stabilit în linii mari obiectivele şi acţiunile pe care le vom organiza împreună”, a declarat copreşedintele USL Cugir, Adrian Teban.
Referitor la modul în care se îmbină cele două doctrine, copreşedintele USL Cugir, Cornel Murg, a precizat că „proiectul demarat nu este de stânga sau de dreapta, ci este o construcţie necesară în actuala situaţie politică şi socială. În programul şi în modul de acţiune al USL Cugir se vor regăsi atât proiectele de dreapta, cât şi cele de stânga. Urmează să avem multe alte şedinţe comune, în care vom aborda în amănunt strategia următoare. Suntem convinşi că vom oferi cugirenilor o construcţie politică solidă, capabilă să răspundă aşteptărilor pe care le au cetăţenii”.
USL Cugir a ţinut să atragă atenţia opiniei publice asupra pericolului pe care-l reprezintă absenteismul la vot. „Ca opoziţie ne facem datoria, strângem rândurile şi suntem dispuşi să luptăm împotriva actualei conduceri abuzive, imorale, antidemocratice. Însă va veni timpul ca şi cetăţenii să îşi facă datoria. Aşa cum noi, ca oameni politici, am depăşit anumite diferenţe doctrinare, ambiţii, insatisfacţii din trecut, tot aşa cetăţenii trebuie să depăşească starea de nemulţumire pe care o au cu privire la viaţa politică. Oamenii trebuie să ştie că nu se poate face nimic fără ei şi că indiferenţa poate naşte monştri. Dovadă este rezultatul de la alegerile prezidenţiale, când absenteismul la urne a permis câştigarea alegerilor de către Traian Băsescu şi adâncirea dictaturii sale”, a concluzionat copreşedintele şi candidatul de primar al USL Cugir, Adrian Teban.

BIROUL DE PRESĂ USL

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

Robert 12 martie 2012 at 10:35

Parca se lauda Simus Anonimus ca el va fi candidatul pesedist la primarie,unde s-a ascuns…..poate pentru primaria Vinerea candideaza ?!?!

Plesa 12 martie 2012 at 16:21

Mars !

Plesa 12 martie 2012 at 16:48

Ediliul sef abereaza iar si iar si iar…. Spiridusule, are nevoie de niste lipici si stelute acest personal disney 🙂

kpv 12 martie 2012 at 18:02

PACAT CA NU SE CANDIDEAZA NOMINAL CA O SA VEDETI CA MAJORITATEA CELOR TRECUTI PE LISTA PE PRIMELE LOCURI NU AR PRINDE PODIUMUL.
DAR APROPO…CANDIDATII U.S.L SUNT PUSI PE LISTA IN URMA UNUI SONDAJ ?????
DACA NU,NU VA MIRATI DE ABSENTEISM…..

asddsa 12 martie 2012 at 20:40

Esti un arogant si un fustangiu;daca asta isi doresc cugirenii,sa te aleaga;cat despre fornaitul de Atanasiu cel care si-a luat secretara parasindu-si nevasta,halal caractere.Furati mai,inselati-va nevestele si noi va vom vota.

costinas ioan 12 martie 2012 at 21:23

si copresedintele pc-rist ce zice,ce zice?
Ca de aicea nu se aude si nu se vede!

costinas ioan 12 martie 2012 at 21:25

si pe mine mot ciobanas nu ma baga nimeni in seama!?

costinas ioan 12 martie 2012 at 21:29

eu tradator lingauas
ioan costinas
ce fac , ce fac,
nu stiu , nu stiu , nu stiu….., nu stiu!

lita 12 martie 2012 at 21:50

si eu cu cine votez?

jon 13 martie 2012 at 9:05

da ba tebane pe slugoiu de furdui il mai ti si incontinuare sa inparta castigurile cu tine, nu stiu unde l-ai gasit pe mutu ala da ii la fel ca si chirila. rusine lui si tie!!!!

kpv 13 martie 2012 at 10:58

U:S:L ce doctrina are?????Ca am vazut membri marcanti
care siara erau de stinga iar dimineata erau de dreapta. D-le TBAN si MURG mai lasati prosteala asta cu doctrine de STINGA-DREAPTA,la noi nu s-au inchegat
nici o doctrina inafara de doctrina,,PROPRIULUI INTERES;
CUM STATI CU SONDAJELE LA CONSILIERI????

CUGIR C 13 martie 2012 at 11:05

Pentru functia de primar nici nu aveau rost discuti,negocieri…se vede de la Sibot ca TEBAN nu are adversar. Vai ce mi-as fi dorit si eu o ,,confruntare electorala….cu PREOTEASA

tica 13 martie 2012 at 11:22

M-am speriat rau ieri dimineata cand am vazut ca armata de fomisti…. am vrut sa scriu de forumisti, ai PDL nu a facut nici un comentariu. Ma intrebam daca li s-a terminat bugetul lui Rosianu sau doamnei preotese. Scrieti baieti si luati-le banii la fraieri ca stampila stim noi unde sa o punem.

cornel 14 martie 2012 at 11:01

Nu subapreciati cetatenii din Cugir, ei stiu in cabina de vot ce trebuie sa faca, nu trebuie sa le spuna nimeni, in rest, aceasta struto/camila uslista este o mare minciuna. Uitati vad ca murg, marele mincinos a mai fost cuprins odata de aburii castigarii alegerilor, iesind in fata catedralei si urland in stilul caracteristic.Cand l/am vazut m/am inchinat cu amandoua mainile, pacat ca uita ca voturile se numara. Acum este adevarat ca va avea grija teban sa le numerei cei din penele care/si vor da demisia din partid pentru o luna, cat va dura toata mascarada.Sunteti niste HOTI, uitati ca la Vinerea ati furat la scrutinul trecut cateva voturi, suficiente pentru a fi declarat teban-acest arogant badaran si lipsit de respect castigator.Nu/l vedeam bine daca se organiza turul 2 si intra in competitie cu pastina.Fiti realisti si corecti baieti, sau cumva v-a murit bunul simt de care tot aminteati in urma cu ceva timp?

Comentariile sunt oprite