Rămâi conectat

Politică Administrație

Adrian Simion: Seria evenimentelor locale din cadrul proiectului “10 pentru Europa” continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian SimionDupă succesul dezbaterii de joi, 6 martie 2014, de la Cugir, conducerea TNL Alba va mai organiza încă două evenimente locale în cadrul proiectului „10 pentru Europa”, amândouă plasate sub același slogan – „Adu Europa acasă”. Astfel, un eveniment va avea loc la Alba Iulia, miercuri, 12 martie, de la ora 16.00, și va avea tema „Educaţia informală – inovaţie în formarea profesională”. Ultimul eveniment se va desfășura la Aiud, vineri 14 martie, de la ora 18.00 la Casa de Cultură, el urmând să aibă tema „Impactul politicilor europene în viaţa comunităţii”.

Cele două teme ale dezbaterilor de la Alba Iulia și, respectiv, Aiud, le-am ales după consultări cu colegii din echipa de campanie, din cadrul acestui proiect. Am considerat că trebuie să propunem subiecte care să-i intereseze pe tineri și am invitat atât specialiști din domeniul educației și consultanței în privința accesării fondurilor europene, cât și lideri locali ai PNL care, prin experiența acumulată în diverse funcții de conducere sau reprezentare la nivel local și central, pot veni cu răspunsuri la întrebările celor prezenți. Chiar dacă cele două evenimente se adresează în primul rând tinerilor, sunt invitate să ia parte toate persoanele interesate de ceea ce înseamnă educație și formare profesională, de modul în care pot fi accesate fondurile europene, dar și de alte teme care vizează procesul de integrare a României în Uniunea Europeană.

Proiectul „10 pentru Europa” este susținut de Tineretul Național Liberal și de Cluburile Studențești Liberale, cu sprijinul Partidului Național Liberal.  Este un proiect interactiv de construire a unei cariere politice şi prezintă un nou standard de transparență în selecţia candidaţilor. Prin acest proiect tinerii competenţi ai României pot ajunge pe lista Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Prin probele variate, proiectul va perfecţiona pregătirea celor mai talentaţi tineri politicieni din România. Axat pe inovaţie, „10 pentru Europa” aduce în prim plan individul, tânărul pasionat de politică, liderul interesat de evoluţia ţării sale şi a construcţiei europene, ca factor de dezvoltare naţională.

Prof. Adrian Simion, purtător de cuvânt PNL Alba și candidat din partea TNL Alba în cadrul proiectului „10 pentru Europa”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea