Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Adrian Păștină, directorul DJST Alba: „Punctajul pentru câștigătorii Galei Sportului a fost calculat conform regulamentului!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*În adresa primită de la Clubul Sportiv „Universitatea” Alba Iulia nu au fost trecute toate competițiile la care a participat Mihnea Costachi

director DJST AlbaÎn răspuns la scrisoarea deschisă adresată de Marius Ceteraş (antrenorul șahistului Mihnea Costachi), prin care acesta își arăta nemulțumirea privind alcătuirea clasamentelor în urma cărora au fost acordate premiile de la Gala Sportului, directorul DJST Alba, Adrian Păştină, a explicat în cadrul unei conferinţe de presă, modul în care au fost stabiliţi câştigătorii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta a precizat că Mihnea Costachi a fost defavorizat tocmai de cei care trebuiau să-l susțină și să-l promoveze, deoarece Clubul la care acivează nu a transmis toate competițiile la care sportivul a participat.

În judeţ, sportul e foarte dezvoltat şi împreună cu conducerea Consiliului Judeţean Alba am considerat că trebuie să premiem performanţele sportivilor pe fiecare ramură sportivă. În ceea ce-l priveşte pe Mihnea Costachi, îl informez pe Marius Ceteraş, antrenorul său, că am primit o adresă de la Clubul sportiv „Universitatea” Alba Iulia, iar punctajul a fost stabilit în funcţie de compeţiile precizate în acest document. Nu noi am decis care e metodologia ce se aplică, ci ministerul!

adresa club universitateaMarius Ceteraş reclamă că ar mai fi fost 3 competiţii de şah la care a participat Mihnea Costachi, iar noi nu am ţinut seama de ele. Păi cum să facem asta dacă din adresa oficială a clubului acestea lipseau cu desăvârşire? Au fost referiri răutăcioase la adresa noastră, fără ca noi să avem vreo vină! Poate ar fi fost bine dacă în calitate de antrenor preocupat de cel pe care îl are în grijă, pe care îl instruieşte, Marius Ceteraş ar fi trimis şi el o adresă cu competiţiile la care a luat parte Mihnea Costachi, competiţii pe care le cunoştea cu siguranţă!

În ceea ce-i priveşte pe sportivii de powerlifting, ei având federaţia la noi în judeţ, au organizat mai multe concursuri, la care desigur că au luat parte. Astfel, ei au beneficiat de punctajul stabilit de minister şi au fost recompensaţi la Gala sportului. În Anuarul sportului, stabilit de Ministerul Tineretului şi Sportului, Clubul sportiv de powerlifting „Zamolxis” a fost al doilea club din ţară, iar asta e o performanţă deosebită!

În ceea ce-l priveşte pe Mihnea Costachi, el a fost premiat, a fost cel mai bun la categoria sa, şah! Noi nu am vrut să favorizăm sau să defavorizăm pe cineva, dar trebuie să aplicăm regulamentul impus de minister, iar antrenorul lui Mihnea Costachi cunoaşte cu siguranţă acest regulament! Sperăm ca, anul viitor, Mihnea Costachi să se claseze, la Gala sportului, printre primii 3 sportivi din judeţ sau, de ce nu, să fie cel mai bun sportiv al Albei!”, a spus Adrian Păştină, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea