ADR Centru vă invită la CROSUL EUROPEI, ediţia a II-a: ”Cucereşte Cetatea Alba Iulia, în 8 mai 2015!”

În 8 mai 2015, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei (9 mai), Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia va invită să participaţi, începând cu ora 11.00, la Crosul Europei, ediţia a II-a. Acesta se va desfăşura în şanţurile Cetăţii, zona Catedralei Reîntregirii  (latura de vest a Cetăţii Alba Carolina).

facebook-cros-anuntCrosul este dedicat cetăţenilor din Regiunea Centru care se pot înscrie şi participa la acţiunile propuse în 8 mai 2015, în vederea petrecerii timpului liber într-un stil de viaţă sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni. Pe parcursul acestui eveniment, vom avea mai multe acţiuni prin care vom sublinia sprijinul Uniunii Europene acordat cetăţenilor din Regiunea Centru, şi nu numai, în calitate de cetăţeni europeni, rezultatele obţinute prin proiectele UE şi vom sublinia şi tematica din acest an a Zilei Europei -Anul Dezvoltării Europene. Înainte de cros toţi participanţii vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensaţi cu diplome de participare şi obiecte promoţionale. Primul concurent care va trece linia de sosire va intra în posesia marelui premiu”, transmit organizatorii.

Pentru mai multe detalii referitoare la înscrieri  şi regulament: http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/stiri-regiunea-centru/442-crosul-europei-editia-a-ii-a-cucereste-cetatea-alba-iulia-in-8-mai-2015

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ilie de la uzina 18 aprilie 2015 at 17:23

fundatia paem ,masina de facut bani pentru hava si bora.pe sistem.prietenii cunosc cum.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...