Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ADR Centru.Banii europeni au fost cheltuiţi în beneficiul comunităţii

Publicat

în

Marţi, 15 noiembrie, alături de alţi jurnalişti din regiunea Centru, am însoţit delegaţia Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru, condusă de directorul Simion Creţu, la patru dintre proiectele contractate prin programul REGIO din fondurile Programului Operaţional Regional: două la Alba Iulia şi două la Aiud. Trei dintre acestea sunt într-un stadiu avansat de implementare, iar unul a fost deja finalizat cu succes, proiectele vizitate acoperind domeniile social, educaţional şi de afaceri.
Al cincilea ecograf Doppler color cu sonoelastografie din ţară, la Alba Iulia
Primul proiect vizitat este cabinetul medical de ecografie aparţinând Medimage Loiş, al dr. Eugenia Loiş, unde jurnaliştii au putut vedea achiziţiile pentru care beneficiarul a solicitat circa 90.000 de euro, fonduri nerambursabile, valoarea totală a proiectului apropiindu-se de 450.000 de lei. Prin programul Regio, a fost achiziţionat un ecograf Doppler color performant, care va duce la creşterea serviciilor medicale, prin stabilirea precisă a diagnosticului, crearea a două noi locuri de muncă şi menţinerea în mediul concurenţial. Spre deosebire de alte ecografe Doppler, aparatul achiziţionat prin proiectul de dotare a laboratorului de ecografie permite stocarea rezultatelor examinărilor pe diferite medii informatice, precum şi transmiterea lor online. De asemenea, un fapt foarte important, este că ecograful poate diferenţia tumorile benigne de cele maligne, având un modul de sonoelastografie. Acesta este al cincilea ecograf de acest tip din întreaga ţară, celelalte funcţionând la Cluj, Bucureşti şi Piteşti.
La „Steaua Nordului”, modernizarea îi va aduce pensiunii a patra stea
Vizita a continuat cu deplasarea la Pensiunea „Steaua Nordului”, situată în apropierea Bazinului Olimpic, modernizată prin fondurile Regio. Din bugetul de peste 150.000 de euro fonduri nerambursabile au fost achiziţionate echipamente pe două direcţii. Prima componentă, de aproximativ 420.000 de lei, a cuprins achiziţionarea de mijloace şi utilaje specifice: dotarea bucătăriei (cuptoare, plite, hote, frigidere şi alte echipamente din inox), echipamente pentru spălătorie, instalaţii de aer condiţionat, centrală telefonică, centrală termică pentru pensiune şi piscină, generator de curent,  sistem de filtrare şi aspirare piscină. A doua componentă, de circa 170.000 de lei, a inclus dotarea cu mobilier la recepţie şi sală de evenimente, 12 televizoare LCD şi 4 plasme, centrală telefonică, dotarea camerelor cu instalaţii de acces cu card, tehnică IT, sistem de sonorizare (boxe, microfoane, amplificator de sunet etc).
Ca urmare a acestor investiţii, beneficiarul a estimat că va creşte cifra de afaceri a societăţii cu 20 la sută şi încă 4 persoane vor fi angajate până la finalizarea proiectului, realizat în prezent în proporţie de 75 la sută. De altfel, deja a crescut gradul de ocupare al camerelor de la 40 – 45 la sută la 75 – 80 la sută, iar noile dotări din fonduri Regio vor permite în viitorul apropiat clasificarea pensiunii la 4 stele.
lDragoste şi căldură sufletească pentru persoanele cu nevoi speciale într-o fostă centrală termică dezafectată din Aiud
Delegaţia formată din reprezentanţii ADR Centru şi jurnalişti s-a deplasat la următorul proiect, finalizat acum un an, în municipiul Aiud. Este vorba de iniţiativa prin care Consiliul Judeţean Alba a dat în folosinţă 5 centre sociale, în Abrud, Aiud, Blaj, Cugir şi Zlatna. Prin completarea proiectului finanţat prin programul Regio cu un alt proiect finanţat prin POS-DRU, atât Consiliul Judeţean Alba, cât şi reprezentanţii primăriei aiudene oferă în prezent servicii sociale şi consiliere de calitate persoanelor care au nevoie de asistenţă socială.
Centrul dispune de birouri, cabinet de logopedie, sală de masaj, sală de mese, o sală în care a fost mutată clasa specială cu 7 elevi de la Şcoala „Axente Sever” Aiud, lift special pentru persoanele cu handicap, săli de consiliere. La acest proiect, Primăria Aiud a contribuit cu suma totală de aproximativ 64.000 de lei, pentru lucrări de dezafectare a fostei centrale termice, lucrări de amenajare exterioară (gard, spaţii verzi etc) şi branşamentele la utilităţi publice, rezolvând astfel şi o problemă de urbanism. Prin proiectul „Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale Alba”, în valoare totală de 3.484.433,93 lei, din care s-a solicitat 2.782.226,72 lei (FEDR: 2.413.155,83 lei, buget naţional: 369.070.89, lei, contribuţie  56.780,14 lei), vor beneficia de spijin copiii cu dizabilităţi, vârstnici, dar şi tineri în căutarea unui loc de muncă (utilizarea calculatorului, întocmirea CV-ului).

Colegiul Naţional „Bethlen Gabor”, bijuterie arhitectonică veche de peste două secole, va fi reabilitat şi pus în valoare
Ultimul proiect vizitat a vizat „Reabilitarea structurală şi reparaţii capitale la Colegiul Naţional „Bethlen Gabor” din Aiud, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ preuniversitar ale minorităţii maghiare din România, proiect în valoare totală de aproape 7.000.000 de euro. Bugetul solicitat prin programul Regio, de peste 23 milioane de lei, va fi investit în reabilitarea campusului, creşterea cu 7 săli a numărului de clase, dotarea cu mobilier specific şi echipamente IT a 13 săli de clasă, de care vor beneficia cei aproape 700 de elevi ce frecventează cursurile. Clădirea internatului datează din anul 1772, fiind într-o avansată stare de degradare. Aici sunt cazaţi 125 de elevi, care locuiesc câte 12 într-o cameră, cu baie comună la capătul holului. Nici corpul principal de clădire nu este într-o stare foarte bună, deşi a fost reconstruit la sfârşitul secolului XIX.
„Dacă ascultam de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, acum colegiul ar fi fost mutat în fostul internat al Liceului Agricol şi în fosta şcoală de la vehea autogară, actulamente Piaţa Roma. Noroc că noi ne-am gândit şi am avut iniţiativa de a realiza parteneriatul între municipiul Aiud, Colegiul Naţional «Bethen Gabor» şi Eparhia Reformată de Ardeal şi am avut sprijinul ADR Centru”, a declarat primarul Horaţiu Josan.
După cum a declarat Delia Florea, din cadrul Primăriei Aiud, acum se desfăşoară procedurile de achiziţii publice pentru lucrări, la care s-au înscris deja 6 firme din Alba, dar şi din ţară, precum şi în faza procedurilor de achiziţii de bunuri (dotări, centrale termice etc). „Este o lucrare de anvergură şi complexă. Se va păstra arhitectura, vor fi făcute lucrări de artă, restaurarea picturilor murale, dar şi reabilitarea termică, cu soluţii moderne într-o clădire istorică”, a spus Delia Florea. Pe timpul lucrărilor, care ar putea demara efectiv în luna ianuarie 2012, elevii vor fi mutaţi, prin rotaţie, în alte spaţii ale Colegiului Naţional „Bethlen Gabor”.
„Este cea de-a doua vizită la proiecte pe care-o organizăm în acest an pentru jurnaliştii din regiunea Centru. De doi ani organizăm astfel de evenimente şi am mers în fiecare judeţ, alături de jurnalişti, să vedem rezultatele palpabile ale implementării acestor fonduri. În cadrul vizitelor reuşim să asigurăm contactul direct cu beneficiarul, iar mass-media are oportunitatea de a discuta cu ambele părţi implicate în derularea unui proiect finanţat cu fonduri nerambursabile care sunt problemele sau dificultăţile întâmpinate, ce soluţii şi rezultate se pot vedea. La fiecare proiect au fost puse multe întrebări beneficiarilor proiectelor şi am dori ca numărul jurnaliştilor prezenţi la acest tip de evenimente să fie cât mai mare, tocmai pentru a ne asigura că îşi pot forma un punct de vedere direct şi obiectiv referitor la modul de utilizare şi implementare a fondurilor”, a declarat Simion Creţu, director general ADR Centru.

Robert GHERGU

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Opinii - Comentarii

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena: În jur de 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica în 21 mai

Publicat

în

Nume care se sărbătoresc de Sf Constantin şi Elena şi nume derivate din Constantin şi Elena care își serbează onomastica.

Sfinții Constantin și Elena: Peste 1,1 milioane de femei şi peste 600.00 de bărbaţi îşi sărbătoresc onomastica în 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena.

Citeşte şi: mesaje de Constantin şi Elena

Dintre cei 1.800.634 de români care îşi serbează onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena, 640.518 sunt bărbaţi şi 1.160.116 sunt femei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica, 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana şi 69.944 se numesc Lenuţa. Alte 53.613 de femei poartă numele de Constanţa, 26.811 au numele Constantina, 4.279 – Leana şi 1.467 – Nuţi.

Elit - Gustul Desăvârșit

Majoritatea bărbaţilor, respectiv 495.656, se numesc Constantin, alţi 80.037 poartă numele Costel, iar 33.386, Costică. De asemenea, 20.002 de bărbaţi se numesc Costin, 10.487 – Costinel, 635 – Costi şi 315 – Costeluş.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Opinii - Comentarii

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2022. FELICITARI și URARI pentru cei care își sărbătoresc onomastica

Publicat

în

Sfinții Constantin și Elena 2022Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. FELICITARI și URARI pentru cei care își sărbătoresc onomastica

Mesajele de Sfinții Constantin și Elena, felicitări și urări deosebite se trimit în fiecare an celor dragi, pe 21 mai, când sunt sărbătoriți cei doi sfinți împărați. ziarulunirea.ro va pregătit unele dintre cele frumoase mesaje de Sf Constantin și Elena pe care să le trimiți prietenilor, familiei, colegilor sau colaboratorilor:

Mesaje de Sf Constantin și Elena pentru familie și prieteni

-Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tai. Cu drag, …

-Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, căci este ziua ta! La mulţi ani, iubitule/iubito!

Elit - Gustul Desăvârșit

-Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

-La Mulţi Ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiasca fericirea dorită şi liniştea interioară.

-Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

-Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena! La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

-De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Constantin/Elena!

-Dragă Elena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani din suflet!

-Vreau să îţi urez toate cele bune de „Constantin si Elena”! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu!

Citește și: Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

-Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani!

-Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!
-Cu ocazia onomasticii, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri! La Mulți ani, Constantin!

-E ziua ta, dragă Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena”! Să ai parte de bucurii!

-La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se indeplinească toate dorinţele. Cu ocazia Sfinţilor Constantin si Elena, îţi dorim sanatate şi numai bucurii.

-La Mulţi Ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiasca fericirea dorită şi liniştea interioară.

Citește și: Mesaje de SFANTUL Ilie. Urări, SMS-uri şi felicitări pe care le poţi transmite celor îşi serbează onomastica

-Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

-Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

-Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

-La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!”

-Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

Mesaje de Sf Constantin și Elena pentru colegi și colaboratori

-Sfinţii Constantin şi Elena să vă aducă liniște, sănătate și binecuvântare!

-Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

-Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi nu ţi-a ieşit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta şi numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulţi ani!

-Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniste şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

-Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însotească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin şi Elena cât mai frumoasă!

-O zi specială pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

-La mulţi ani cu sănătate, Cu belşug şi cu de toate, Bucurii şi nestemate, De-acum şi pe mai departe. La multi ani, Constantin/Elena!

Mesaje deosebite de Sf Constantin și Elena

-Un gând senin și câteva șoapte trimise din zări îndepărtate să-ți spună la ureche clipe curate, iubire, fericire, sănătate! La mulți ani de Sf Constantin și Elena!

-Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

-Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

-Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

-Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu! Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani, Constantin!

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria. Ce felicitări, urări și SMS-uri le poți trimite persoanelor care își serbează onomastica

-E ziua ta, dragă Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

-La Mulţi Ani, Elena! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.
Citeşte întreaga ştire: Mesaje de Sf. Constantin și Elena – Cele mai frumoase urări și felicitări

-Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori! Îți doresc ca ziua numelui să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

-Florile din luna mai să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!

-Cu ocazia zilei Sfinţisorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

-Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

-La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Opinii - Comentarii

De ce să cumpărați o mașină de spălat vase în 2022? (P)

Publicat

în

Există încă persoane care nu cred că mașina de spălat vase este esențială în bucătărie. S-ar putea crede că este mai puțin importantă decât un frigider sau un cuptor, dar toți cei care dețin o mașină de spălat vase spun că nu s-ar putea lipsi de ea! O mașină de spălat vase vă economisește mult timp și bani! Vă prezentăm aici toate motivele întemeiate pentru a trece de la mănușile și buretele de spălat vase la o mașină de spălat vase de sine stătătoare sau încorporată, pentru a vă elibera în sfârșit de această sarcină plictisitoare și repetitivă în gospodărie.

Economisiți timp prețios!

Aveți o viață suficient de ocupată încât să nu vreți să pierdeți timpul cu treburile casnice. Spălarea manuală a tuturor vaselor pentru o masă poate dura până la 60 de minute (gândiți-vă la farfurii, tacâmuri, pahare, dar și la oale și tigăi și ustensile de bucătărie…) Chiar dacă un ciclu de spălare a vaselor durează mai mult, trebuie să petreceți doar 9 minute pentru a încărca aparatul – o economie de timp bine meritată de 51 de minute!

Spălatul vaselor în mașină vă economisește până la 3 zile de liniște pe an, comparativ cu spălarea manuală: gândiți-vă la weekendul prelungit pe care l-ați putea avea!

Economisiți apă și energie electrică

Renunțați la ideea greșită că spălarea manuală a vaselor economisește apă. De fapt, este adevărat chiar contrariul. Folosirea unei mașini de spălat vase este mult mai eficientă din punct de vedere energetic decât spălarea manuală a vaselor. Mașinile de spălat vase sunt concepute pentru a spăla eficient cu o cantitate minimă de apă – aproximativ zece litri de apă. Spălarea cu mașina de spălat vase este mult mai ecologică decât spălarea manuală (studiu Eurofins 2008):

Elit - Gustul Desăvârșit

În medie, pentru un ciclu de spălare, utilizarea unei mașini de spălat vase economisește 70% din apă (35 de litri) în comparație cu spălarea manuală.

Această economie poate ajunge la peste 87% din consumul de apă (90 de litri) și 70% din consumul de energie (1,9 kWh) dacă spălați manual și lăsați apa să curgă continuu.

Bucurați-vă de vase perfect curate

Știați că, pentru a curăța vasele în mod corespunzător, apa trebuie să aibă o temperatură de peste 60°C? Atunci când se spală manual, apa este de obicei la 27,5°C, ceea ce este pur și simplu insuficient de fierbinte. Apa din interiorul unei mașini de spălat vase este încălzită la 70°C, astfel încât vasele nu numai că sunt impecabil de curate, dar sunt și perfect igienizate.

Păstrați vasele și paharele preferate

Este mult mai sigur să spălați vasele fragile în mașina de spălat vase. Atunci când manipulați pahare fragile cu mâinile săpunite în chiuvetă, riscați să le deteriorați sau să le spargeți. Ca să nu mai vorbim de cuțitul pe care l-ai lăsat sub spumă și care te-ar putea răni.

Fă-ți lucrurile mai ușoare!

Odată ce v-ați cumpărat mașina de spălat vase, nu vă puteți imagina cum ar fi să trăiți fără ea. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați și să descărcați rapid vasele, datorită unei serii de funcții inteligente care vă permit să optimizați depozitarea în coșuri, să spălați vasele și tigăile fără efort și să eliminați bacteriile de pe ustensilele dvs. Spălarea vaselor în mașina de spălat vase devine o sarcină mult mai ușoară decât să stai la chiuvetă ore întregi în fiecare săptămână!

Ai grijă de mâinile tale!

Gândiți-vă la acele mâini pe care le folosiți în fiecare zi! Pe lângă faptul că economisiți timp, apă și energie și vă bucurați de vase curate fără efort, mâinile dumneavoastră nu mai sunt afectate de apă și de substanțele chimice din detergenți, cum ar fi lichidul de spălat vase sau degresanți. Iar în aceste vremuri în care gelul hidroalcoolic este rege, a da o pauză mâinilor tale va fi o idee perfectă chiar și pentru cea mai sensibilă piele!

Bucurați-vă de o mașină de spălat vase oriunde, chiar și în cele mai mici spații!

Aveți probleme în găsirea unui spațiu pentru o mașină de spălat vase? Doriți ca mașina dumneavoastră de spălat vase să fie cât mai discretă posibil? Suferiți de probleme de spate și vă este teamă să cumpărați o mașină de spălat vase? Știați că există modele cu lățimea de 45 cm și că acestea au toate avantajele modelelor standard de 60 cm? O mașină de spălat vase de 45 cm este soluția pentru a optimiza designul bucătăriei dvs. și pentru a uita de corvoada spălatului. De asemenea, puteți alege o mașină de spălat vase încorporabilă pentru a beneficia de numeroasele sale avantaje în mod discret și chiar să o instalați la înălțime pentru a fi ușor accesibilă în bucătărie. Totul este posibil pentru a vă satisface nevoile!

Alegeți dintr-o gamă variată de mașini de spălat vase

Există o mașină de spălat vase pentru fiecare bucătărie! Fie că sunteți în căutarea unei mașini de spălat vase independente ușor de instalat, a unei mașini de spălat vase încorporate cu un panou de control vizibil sau a unui model complet integrat, ascuns în spatele uneia dintre ușile bucătăriei, există o mașină de spălat vase care să se potrivească nevoilor dumneavoastră și bucătăriei dumneavoastră.

Pentru un acces mai ușor, luați în considerare ridicarea mașinii de spălat vase! Pentru a economisi timp atunci când încărcați și descărcați mașina de spălat vase, sistemul de instalare pe coloană, disponibil la unele modele, vă permite să ridicați aparatul până la 60 cm în înălțime. Acest lucru facilitează accesul la vasele dumneavoastră. Totul este posibil!

Un alt argument! Bucurați-vă doar de vremurile bune!

Mașina de spălat vase permite evitarea mai ușor a întrebării „cine va spăla vasele în continuare?”, care ar putea duce la o ceartă și ar putea strica seara. Toată lumea își pune tacâmurile și farfuriile pe măsură ce merge, iar când vine vorba de golit, este și rândul fiecăruia! Este cheia unei bucătării primitoare, fără vase murdare care să aștepte în chiuvetă, și pentru a păstra doar amintirile frumoase ale gătitului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare