Adorian Himcinschi revine la… Performanța Ighiu, în Liga a 5-a, ca manager general!

Paul Voicu - Primar 2020

După aproape doi ani, Adorian Himcinschi revine la Performanța Ighiu! Dar nu la echipa din Liga a 3-a, ce a sucombat în această vară, ci la noua formație a comunei, Performanța Ighiu 2004, ce pleacă de jos, din Liga a 5-a, ultimul eșalon competițional!

Fostul “principal” al Unirii Alba Iulia în turul sezonului trecut, Himcinschi era dispus să se implice la Performanța Ighiu (cealaltă formație), dacă se continua în Liga a 3-a, iar în această perioadă s-a aflat în tratative și cu CS Zlatna, ce l-a dorit pe banca tehnică. “I-am promis domnului primar Traian Rusu că mă alătur noului proiect fotbalistic al comunei Ighiu. Discuțiile cu CS Zlatna au existat, însă oferta de pe Ampoi a venit mult prea târziu”, a spus Adorian Himcinschi, ce va îndeplini rolul de manager general și antrenor principal la CS Performanța Ighiu 2004, repartizată în Seria 1 a Ligii a 5-a. În organigrama noului club mai sunt Gheorghe Dănilă – președinte, Ioan Marinca – organizator de competiții, Cătălin Costea – director sportiv și Horațiu Marian – antrenor secund (și jucător, dar și antrenor principal la CS Zlatna). “Obiectivul este simplu, promovarea imediată în eșalonul superior”, a spus Adorian Himcinschi, ce și-a alcătuit lotul în linii mari. Contează pe portarul Boldi, i-a revitalizat pe S. Turuș (pe care l-a avut sub comandă la Unirea Alba Iulia) și C. Dănilă, achiziționându-i pe Al. Culda (ex-Fortuna Lunca Mureșului), plus “lotul Euro Șpring”: A. Mureșan, Andreica, I. Gherman, A. Miclea sau Ad. Păcurar. Însă transferurile nu se opresc aici, mai fiind vizați câțiva jucători, un nume fiind Onacă (Unirea Alba Iulia, curtat și de Viitorul Sîntimbru, dar și de alte echipe).

ELIT

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

3 Comentarii

......... 21 august 2018 at 15:41

Este ca va era dor de „ghita” ??? si lui de „voi” ….sa inceapa performanta neseriozitatii si a furtului din banul public…

Gherman 22 august 2018 at 0:45

Domnu DAN … te rog cand scri despre unele persoane si îi cunosti, sună te rog inainte pt o informare corectă ….noi nu suntem ” lotul Euro Șpring ” . Noi am avut contract pe 1 an la Euro Șpring. Contractul s-a incheiat. Noi suntem ” LOTUL LIBER ” sau pt cine ne cunoaște „PRIETENII LIBERI ” ??
Vă mulțumesc pt înțelegere !!!

Dan HENEGAR 22 august 2018 at 9:46

aveti perfecta dreptate, referirea era legata de faptul ca erati multi jucatori care au venit, in masa, de la Euro Spring. Toate bune si bafta

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...