Rămâi conectat

Sport

Adorian Himcinschi revine la… Performanța Ighiu, în Liga a 5-a, ca manager general!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După aproape doi ani, Adorian Himcinschi revine la Performanța Ighiu! Dar nu la echipa din Liga a 3-a, ce a sucombat în această vară, ci la noua formație a comunei, Performanța Ighiu 2004, ce pleacă de jos, din Liga a 5-a, ultimul eșalon competițional!

Fostul “principal” al Unirii Alba Iulia în turul sezonului trecut, Himcinschi era dispus să se implice la Performanța Ighiu (cealaltă formație), dacă se continua în Liga a 3-a, iar în această perioadă s-a aflat în tratative și cu CS Zlatna, ce l-a dorit pe banca tehnică. “I-am promis domnului primar Traian Rusu că mă alătur noului proiect fotbalistic al comunei Ighiu. Discuțiile cu CS Zlatna au existat, însă oferta de pe Ampoi a venit mult prea târziu”, a spus Adorian Himcinschi, ce va îndeplini rolul de manager general și antrenor principal la CS Performanța Ighiu 2004, repartizată în Seria 1 a Ligii a 5-a. În organigrama noului club mai sunt Gheorghe Dănilă – președinte, Ioan Marinca – organizator de competiții, Cătălin Costea – director sportiv și Horațiu Marian – antrenor secund (și jucător, dar și antrenor principal la CS Zlatna). “Obiectivul este simplu, promovarea imediată în eșalonul superior”, a spus Adorian Himcinschi, ce și-a alcătuit lotul în linii mari. Contează pe portarul Boldi, i-a revitalizat pe S. Turuș (pe care l-a avut sub comandă la Unirea Alba Iulia) și C. Dănilă, achiziționându-i pe Al. Culda (ex-Fortuna Lunca Mureșului), plus “lotul Euro Șpring”: A. Mureșan, Andreica, I. Gherman, A. Miclea sau Ad. Păcurar. Însă transferurile nu se opresc aici, mai fiind vizați câțiva jucători, un nume fiind Onacă (Unirea Alba Iulia, curtat și de Viitorul Sîntimbru, dar și de alte echipe).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea