Admitere la Şcoala de Poliţie din Câmpina: LISTA celor 26 de candidați din Alba intrați ”în focul” examenelor. Concurența este de peste 2 pe un loc

26 de candidați din Alba au luat startul, luni, la probele medicale, eliminatorii, din cadrul admiterii la Şcoala de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina. Concurenţa este mare, de 2,15 candidați pe un loc, chiar dacă numărul locurilor a fost dublat.

Locurile pentru admiterea la Şcoala de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina au fost dublate, fiind disponibile 1.000 de locuri pentru cei peste 2.300 de candidaţi care au depus dosarele de înscriere. Potrivit conducerii Şcolii de Poliţie din Câmpina, 2.383 de persoane s-au înscris pentru examenul de admitere din septembrie 2017. Iniţial erau disponibile doar 554 de locuri, însă Ministerul Afacerilor Interne a decis dublarea lor.

*Candidații din Alba sunt:

Ancau Ionut-Robert
Bogdan Bianca-Valenttna
Bolundut Adi-Petrica
Bordea Mircea-Paul
Briciu Andra-Maria
Briciu Cristian-Marian
Cioara Adrian
Costea Marius-Florin
Craiu Ovidiu-Florin
Dobr1ca Vlad-Alexandru
Felindean Marius-Florin
Goga Dan-Dacian
Manciulea Razvan-Andrei
Mihu Stefan-Daniel
Nagy Alexandra-Mihaela
Nicola Razvan-Dorin
Petruta Ioan
Pirtila Eugenia-Cornelia
Pojar Vasile
Rusan Florin-Ioan
Sabau Sebastian-Teodor
Sabau Sorin-Valent1n
Selagea Valentin-Marin
Sima Andrei-Liviu
Stoenescu Alexandru-Ciprian
Zbuchea Alexandra-Cristina

Comandantul Şcolii de Agenţi de Poliţie Câmpina, Vasile Tache, a declarat, pentru mediafax.ro, că cei care vor fi admişi anul acesta vor absolvi şcoala într-un singur an, nu în doi, ca până acum.

Potrivit comandantului, din cele o mie de locuri, 14 sunt pentru romi, iar alte 8 pentru alte minorităţi.

”Luni şi marţi sunt probele medicale, apoi, următoarele două zile cele sportive. Acestea sunt eliminatorii. Va fi o pauză. Sâmbătă va fi examenul scris la Limba si Literatura Română, precum şi la o limbă străină, iar duminică se vor afişa rezultatele”, a spus Tache.

Potrivit acestuia, elevii care sunt acum în cel de-al doilea an vor absolvi cursurile cu şapte luni mai devreme, respectiv în decembrie.

Şcoala de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina este cea mai mare ca întindere şi capacitate dintre toate instituţiile de învăţământ ale MAI. A fost înfiinţată la 1 februarie 1968, instituţia numărându-se printre primele şcoli aparţinând Ministerului de Interne care au pregătit poliţişti. De-a lungul deceniilor de existenţă, şcoala a pregătit şi a format peste 70 de promoţii de poliţişti. Începând cu anul 2000, aici se pregătesc şi agenţi de poliţie femei, la început, prin alocarea, anual, a unui număr variabil de locuri, în funcţie de necesităţi, în prezent numărul de locuri fiind nediferenţiat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Vanator 04.09.2017 at 12:02

Dupa nume multi aspiranti parca sunt de la munte, ori zona Aiud.Dar cati sunt odrasle de fosti militieni-politisti ?Sunt multe nume identice cu a celor vechi aflati la pensie…..

proinfo 05.09.2017 at 7:50

Din Horea sunt multi.De fapt acolo sunt 3 categorii de profesionisti:militieni,padurari si “geambasi”de lemne.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...