Rămâi conectat

Curier Județean

Admitere la Şcoala de Poliţie din Câmpina: LISTA celor 26 de candidați din Alba intrați ”în focul” examenelor. Concurența este de peste 2 pe un loc

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 de candidați din Alba au luat startul, luni, la probele medicale, eliminatorii, din cadrul admiterii la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina. Concurenţa este mare, de 2,15 candidați pe un loc, chiar dacă numărul locurilor a fost dublat.

Locurile pentru admiterea la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina au fost dublate, fiind disponibile 1.000 de locuri pentru cei peste 2.300 de candidaţi care au depus dosarele de înscriere. Potrivit conducerii Şcolii de Poliţie din Câmpina, 2.383 de persoane s-au înscris pentru examenul de admitere din septembrie 2017. Iniţial erau disponibile doar 554 de locuri, însă Ministerul Afacerilor Interne a decis dublarea lor.

*Candidații din Alba sunt:

Ancau Ionut-Robert
Bogdan Bianca-Valenttna
Bolundut Adi-Petrica
Bordea Mircea-Paul
Briciu Andra-Maria
Briciu Cristian-Marian
Cioara Adrian
Costea Marius-Florin
Craiu Ovidiu-Florin
Dobr1ca Vlad-Alexandru
Felindean Marius-Florin
Goga Dan-Dacian
Manciulea Razvan-Andrei
Mihu Stefan-Daniel
Nagy Alexandra-Mihaela
Nicola Razvan-Dorin
Petruta Ioan
Pirtila Eugenia-Cornelia
Pojar Vasile
Rusan Florin-Ioan
Sabau Sebastian-Teodor
Sabau Sorin-Valent1n
Selagea Valentin-Marin
Sima Andrei-Liviu
Stoenescu Alexandru-Ciprian
Zbuchea Alexandra-Cristina

Comandantul Şcolii de Agenţi de Poliţie Câmpina, Vasile Tache, a declarat, pentru mediafax.ro, că cei care vor fi admişi anul acesta vor absolvi şcoala într-un singur an, nu în doi, ca până acum.

Potrivit comandantului, din cele o mie de locuri, 14 sunt pentru romi, iar alte 8 pentru alte minorităţi.

”Luni şi marţi sunt probele medicale, apoi, următoarele două zile cele sportive. Acestea sunt eliminatorii. Va fi o pauză. Sâmbătă va fi examenul scris la Limba si Literatura Română, precum şi la o limbă străină, iar duminică se vor afişa rezultatele”, a spus Tache.

Potrivit acestuia, elevii care sunt acum în cel de-al doilea an vor absolvi cursurile cu şapte luni mai devreme, respectiv în decembrie.

Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina este cea mai mare ca întindere şi capacitate dintre toate instituţiile de învăţământ ale MAI. A fost înfiinţată la 1 februarie 1968, instituţia numărându-se printre primele şcoli aparţinând Ministerului de Interne care au pregătit poliţişti. De-a lungul deceniilor de existenţă, şcoala a pregătit şi a format peste 70 de promoţii de poliţişti. Începând cu anul 2000, aici se pregătesc şi agenţi de poliţie femei, la început, prin alocarea, anual, a unui număr variabil de locuri, în funcţie de necesităţi, în prezent numărul de locuri fiind nediferenţiat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea