Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Administraţia locală din Sebeş conlucrează cu poliţia în beneficiul cetăţenilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a participat miercuri, 26 octombrie, la şedinţa de lucru  organizată la sediul Primăriei Municipiului Sebeş de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Alba.

La această şedinţă au mai participat Raul Tudoraşcu, subprefectul judeţului Alba, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba, Adrian Bogdan, viceprimarul municipiului Sebeş, consilieri din cadrul Consiliului Local Sebeş, şeful Poliţiei Municipiului Sebeş – comisar şef Ursaleş Ioan, şefii de birouri şi de secţii de poliţie rurală din subordinea Poliţiei Municipiului Sebeş.

Cu ocazia acestei întâlniri, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a prezentat o informare cu privire la situaţia principalilor indicatori statistici ai fenomenului infracţional înregistrat la nivelul judeţului Alba în primele 9 luni ale anului 2011 precum şi cu privire la modul în care a fost pus în aplicare şi funcţionează noul sistem de organizare a poliţie în mediul rural.

În acest context şeful IPJ Alba a adresat mulţumiri Consiliului Judeţean Alba, Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi autorităţilor locale pentru sprijinul acordat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba în implementarea măsurilor stabilite pentru creşterea mobilităţii efectivelor de poliţie în cadrul proiectelor – Operativitate în rezolvarea problemelor de ordine publică  prin care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat de peste 400.000 lei.

Aceste sume au asigurat o parte din carburantul necesar autospecialelor de poliţie precum şi achiziţionarea de piese de schimb şi efectuarea de reparaţii la autovehiculele din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, astfel că, la această dată toate autovehiculele sunt un stare bună de funcţionare iar poliţiştii pot răspunde prompt solicitărilor cetăţenilor din Alba.

Inspectorul şef a precizat faptul că asigurarea mobilităţii poliţiştilor conduce la eficientizarea activităţii de prevenire a fenomenului infracţional, identificarea cu operativitate şi documentarea activităţii celor care comit fapte de natură penală, reducerea timpilor de intervenţie la evenimente, ceea ce contribuie la sporirea gradului de siguranţă civică.

Domnul comisar şef Ursaleş Ioan, şeful Poliţiei Municipiului Sebeş a prezentat rezultatele obţinute de poliţiştii din Sebeş şi cei din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurale arondate, în primele 9 luni ale anului 2011 precum şi priorităţile de acţiune pentru perioada următoare.

Modul în care poliţiştii din Sebeş contribuie la fluidizarea circulaţiei rutiere pe raza municipiului precum şi modul în care răspund solicitărilor cetăţenilor, în special în urma apelurilor prin SNUAU 112, a fost apreciat de către reprezentanţi ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi ai Consiliului Local Sebeş. De asemenea a fost reţinută solicitarea acestora pentru asigurarea unei prezenţe mai active a poliţiştilor în zona unităţilor de învăţământ din municipiul Sebeş, în vederea prevenirii infracţiunilor şi a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi elevii, transmite IPJ Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea