Ziarul Unirea

Cornel Suciu şi Vasile Crişan sunt candidaţii UNPR Alba la Consiliul Judeţean şi la Primăria Alba Iulia

În cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent, Vasile Crişan, prim-vicepreşedinte al UNPR Alba şi vicepreşedinte al partidului  la nivel naţional, a dezvăluit numele candidaţilor UNPR la alegerile pentru Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Alba Iulia.

Astfel că fondatorul organizaţiei judeţene a partidului, Cornel Suciu a fost nominalizat pentru candidatura la funcţia de preşedinte CJ, iar Vasile Crişan, care ocupă şi funcţia de director general ROMARM, pentru funcţia de primar în Alba Iulia. Lista cu toţi candidaţii pentru primar şi consilier judeţean va fi făcută public în următoarele zile.

ELIT

Vasile Crişan şi-a început activitatea politică la PSD, a trecut apoi la PLD, ajungând în PDL prin fuziunea liberal-democraţilor cu PD. Cornel Suciu a fost un membru marcant al PSD Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

7 Comentarii

liviu 18 februarie 2012 at 22:15

felicitari ptr. amandoi,o formula reusita a reusit sa promoveze unpr alba.

saba 18 februarie 2012 at 22:18

aici ai dreptate liviule,se misca repede baietii,repede si bine.

gogu 18 februarie 2012 at 22:24

ce faceti ba???????au nimerit o si ei o data si acum ii lauda lumea.sunt convins ca o sa se mobilizeze bine dar asta nu i treaba mea.ce o sa facem din 2016??????trebuie sa schimbam clasa politica inca de acum,cel mult doua mandate.succes baieti mana la chipiu…???

mangusta 18 februarie 2012 at 22:33

aaaaaa tu ma gogule ,da ce treaba ai cu bunaciunile astea de barbati de la unpr ,cred ca o sa ma inscriu si eu ptr ca sunt o ea,si lumea oricum e invidioasa ca na ce sa i faci chiar si aici bulangii o sa posteze niscaiva comentarii rautacioase penca de nu li se mai scoa..a si mor de invidie ha ha ha …….. sunteti gata de atac.nu aud pe nimeni baaaaaaa???????INAINTE INAINTE TOT INAINTE.

KPV 19 februarie 2012 at 20:49

LA UN PARTID FORMAT DIN CIURUCURI SE DUC OAMENI CU CREDIBILITATE.PACAT CA U.N.P.R ARE O CONDUCERE ACOLO SUS CU UN ,,MAFIOT” IN FRUNTE.
SUNT FERM CONVINS CA DACA OAMENI ONESTI VOR PRINDE UN POST LA SCURT TIMP VOR FI DE NERECUNOSCUT.

Bingo ! 20 februarie 2012 at 8:33

Partidul asta, UNPR, s-a nascut mort! El nu-i decat un avorton „conceput” de Udrea si Hugo Chavez, ca sa „dea la numaratoare” si nu a intrat in parlament „pe cale naturala”, fiind „introdus” in mod pervers, pe la spate, compus fiind din „fosile si rebuturi” picate de la celelalte partide, care, din pacate pt. viitorii membii, candidati la diverse functii (gen Suciu, Crisan si altii) au pus o eticheta cu „EXPIRAT” pe acest partid TARAT, asa incat, la viitoarele alegeri, vor lua tot atatea voturi cat la precedentele – ZERO -!

dodu 20 februarie 2012 at 0:18

am ajuns in UE in curul gol si datorita lor;educatie nu;sanatate nu;economie nu ,bun simt nu;,viitor numai pt ei;

Comentariile sunt oprite