Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Adio USL! PNL a intrat în opoziție. Liberalii din Alba își vor pierde toate funcțiile de la nivelul instituțiilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO Teodor Atanasiu: Ioan Dîrzu și finul său, Mircea Bîcu, director la DSVSA Alba, formează un grup infracționalSenatorul de Alba, Teodor Atanasiu, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, iminenta rupere a USL la nivel național. Președintele PNL Alba este convins că Victor Ponta nu îi va numi în Executiv pe miniștri propuși de PNL, ceea ce va înseamnă “alungarea” liberalilor de la guvernare și ruperea implicită a USL.

Întrebat dacă funcțiile politice ocupate de membrii PNL Alba la nivelul județului nostru se vor pierde odată cu dezintegrarea USL, senatorul Atanasiu a răspuns ferm: ” – Cu siguranță se vor pierde!”

Teodor Atanasiu, președinte PNL Alba: Nu există nicio șansă ca Victor Ponta să îl numească pe Klaus Iohannis și pe ceilalți liberali propuși pentru miniștrii de către PNL.

Odată cu ruperea USL, cu siguranță se vor pierde și funcțiile politice ocupate de liberali în instituțiile și agențiiile de la nivelul județului Alba și a întregii țări (…)

Este foarte clar acum, că atunci când a fost format USD-ul (PSD + UNPR + PC), partenerii noștri nu mai credeau în viitorul USL. E ca și când ai spune că vrei să păstrezi o căsnicie, afișându-te cu amanta.

Domnii ăștia nu vor sub nicio formă ca și Klaus Iohannis să ajungă ministru de interne. Pentru că în acest an vor fi de numărat voturile atât pentru europarlamentare cât și pentru prezidențiale. Și nu este mai bine pentru ei ca voturile să fie numărate în favoarea PSD, de domnul Oprea (n.a. vicepremier Gabriel Oprea, președinte UNPR).

USD-ul s-a constituit pentru a își apăra penalii din partid și tot pentru ei, încearcă să treacă Legea grațierii și amnistiei.

Dacă vom fi dați afară din USL, Guvernul Ponta va fi ilegitim, întrucât votul populației la alegerile din 2012 a fost pentru Uniunea Social Democrată. În această situație vom face toate demersurile necesare demiterii Guvernului Ponta, prin mijloacele parlamentare, respectiv prin moțiunea de cenzură.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea