Rămâi conectat

Politică Administrație

Activiştii PES din România s-au întâlnit cu preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Sergei Stanishev

Ziarul Unirea

Publicat

în

Organizaţia PES activists ALBA a fost reprezentată de MURESAN CORNELIU, Presedinte TSD ALBA IULIA si CRISTEA BOGDAN- SORIN, Vicepresedinte PES Activist Romania

comunicat psdPeste 60 de activişti PES din toată ţara au participat la Bruxelles la mai multe întâlniri cu liderii socialiştilor europeni la invitaţia europarlamentarului Victor Negrescu.

Reprezentanţii PES activists România au avut astfel ocazia de a discuta cu preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni – Sergei Stanishev dar şi cu secretarul general adjunct al PES Marije Laffeber.

„Am avut, împreună cu reprezentanţii organizaţiilor PES activists România din toată ţară, discuţii cu liderii stângii europene în care am vorbit despre proiectele şi mesajele social democrate la nivel european dar şi despre viitorul Partidului Social Democrat. Toţi activiştii PES din ţară doresc să contribuie la reconsolidarea Partidului Social Democrat şi transformarea sa într-un partid de stânga cu reale valori social democrate, primind în acest sens asigurări că Partidului Socialiştilor Europeni va sprijini iniţiativele şi proiectele noastre menite să întărească prezenţa stângii în România” a declarat europarlamentarul Victor Negrescu, preşedinte PES activists România.

Organizaţia PES activists ALBA a fost reprezentată de MURESAN CORNELIU, Presedinte TSD ALBA IULIA si CRISTEA BOGDAN-SORIN, Vicepresedinte PES Activist Romania.

„În cadrul întâlnirilor avute la Parlamentul European şi la sediul Partidului Socialiştilor Europeni am discutat despre principiile şi proiectele stângii europene. Împreună cu ceilalţi colegi din ţară ne-am exprimat viziunea şi speranţa privind viitorul social democraţiei româneşti şi am stabilit o serie de proiecte comune care cu siguranţă vor reafirma importanţa valorilor de stânga” a explicat CRISTEA BOGDAN-SORIN, coordonator PES activists ALBA.

PES activists România este structura care reuneşte membri şi simpatizanţi PSD interesaţi în problematicile şi politica europeană compusă din peste 7000 de membri la nivel naţional. De-a lungul timpului organizaţia s-a făcut remarcată prin mai multe proiecte de anvergură iniţiând recent în acest sens un proiect de reconsolidare a PSD intitulat „Pentru o stângă europeană”.

Victor NEGRESCU

Europarlamentar PSD


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea