Rămâi conectat

Politică Administrație

Acțiunea Națională Alba (A.N.A): Să construim împreună un „proiect de oraș” pentru următorii ani. Este umilitor să ne uităm spre Cluj, Sibiu, chiar Ciugud sau Blaj, să vedem cum se dezvoltă, fără a avea potențialul orașului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiunea Națională Alba (A.N.A): Să construim împreună un „proiect de oraș” pentru următorii ani. Este umilitor să ne uităm spre Cluj, Sibiu, chiar Ciugud sau Blaj, să vedem cum se dezvoltă, fără a avea potențialul orașului Alba Iulia.

„Dragi albaiulieni,

Vă scriu aceste rânduri din inimă și cu toată sinceritatea. După 3 ani în care am fost onorat de voi să vă reprezint în consiliul local, am ajuns la niște concluzii indiscutabile în ceea ce reprezintă viitorul orașului nostru drag.

Administrația catastrofală a ultimilor ani a făcut ca toate dorințele noastre, modernizarea arenei sportive, realizarea unei infrastructuri sportive reale, care să ducă măcar la realizarea unei săli de sport cu cel puțin 1000 de locuri pentru spectatori, rezolvarea problemei cu gropile, noroiul și lipsa utilităților pe zecile de km din cartierele nou construite, construcția unui Teatru sau măcar modernizarea serioasă a tuturor saloanelor din Spital și multe altele, să rămână obiective irealizabile atâta timp cât nu există un plan de oraș clar, cu o schemă realistă de finanțare.

Vă chem alături de mine la o serie de întâlniri cetățenești să putem construi împreună acest „proiect de oraș” pentru următorii ani.

Este umilitor să ne uităm de la Alba Iulia spre Cluj, Sibiu, ba mai nou spre Ciugud ori Blaj, să vedem cum aceste comunități se dezvoltă fără să aibă, nici pe departe, potențialul orașului simbol al românismului- Alba Iulia.

Iau în calcul chiar și eliminarea pentru 3 ani a sistemului de „țâpat bani pe apa sâmbetei” gen ” Zilele Orașului”, în condițiile în care nu avem măcar puse la punct secțiile de pediatrie sau cardiologie din Spital, ca să nu mai vorbesc de infrastructura din toate domeniile.

Vă rog să-mi scrieți și să participați activ la întâlnirile propuse.”

Al dvs., consilier local al Acțiunii Naționale Alba (A.N.A),
Mircea Trifu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea