Acțiunea Națională Alba (A.N.A): Să construim împreună un „proiect de oraș” pentru următorii ani. Este umilitor să ne uităm spre Cluj, Sibiu, chiar Ciugud sau Blaj, să vedem cum se dezvoltă, fără a avea potențialul orașului Alba Iulia

Acțiunea Națională Alba (A.N.A): Să construim împreună un „proiect de oraș” pentru următorii ani. Este umilitor să ne uităm spre Cluj, Sibiu, chiar Ciugud sau Blaj, să vedem cum se dezvoltă, fără a avea potențialul orașului Alba Iulia.

„Dragi albaiulieni,

Vă scriu aceste rânduri din inimă și cu toată sinceritatea. După 3 ani în care am fost onorat de voi să vă reprezint în consiliul local, am ajuns la niște concluzii indiscutabile în ceea ce reprezintă viitorul orașului nostru drag.

Administrația catastrofală a ultimilor ani a făcut ca toate dorințele noastre, modernizarea arenei sportive, realizarea unei infrastructuri sportive reale, care să ducă măcar la realizarea unei săli de sport cu cel puțin 1000 de locuri pentru spectatori, rezolvarea problemei cu gropile, noroiul și lipsa utilităților pe zecile de km din cartierele nou construite, construcția unui Teatru sau măcar modernizarea serioasă a tuturor saloanelor din Spital și multe altele, să rămână obiective irealizabile atâta timp cât nu există un plan de oraș clar, cu o schemă realistă de finanțare.

Vă chem alături de mine la o serie de întâlniri cetățenești să putem construi împreună acest „proiect de oraș” pentru următorii ani.

Este umilitor să ne uităm de la Alba Iulia spre Cluj, Sibiu, ba mai nou spre Ciugud ori Blaj, să vedem cum aceste comunități se dezvoltă fără să aibă, nici pe departe, potențialul orașului simbol al românismului- Alba Iulia.

Iau în calcul chiar și eliminarea pentru 3 ani a sistemului de „țâpat bani pe apa sâmbetei” gen ” Zilele Orașului”, în condițiile în care nu avem măcar puse la punct secțiile de pediatrie sau cardiologie din Spital, ca să nu mai vorbesc de infrastructura din toate domeniile.

Vă rog să-mi scrieți și să participați activ la întâlnirile propuse.”

Al dvs., consilier local al Acțiunii Naționale Alba (A.N.A),
Mircea Trifu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...