Acțiune puternică a polițiștilor cu radare în cascadă, între Aiud și Mirăslău: Peste 40 de șoferi sancționați în doar cinci ore

În 5 ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat şi sancţionat contravenţional, 42 de conducători auto ce au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea a fost organizată pe DN 1, între Aiud şi Miraslău, iar aparatele de măsurare a vitezei au fost instalate în cascadă.

La data de 7 decembrie a.c., în interval orar 08.00-13.00 pe Drumul Naţional 1, pe sectorul cuprins între kilometri 412 şi 416, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Biroului Drumuri Naționale și Europene, în colaborare cu poliţiştii din Teiuş, Aiud şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Aiud, au desfăşurat o acţiune comună, în scopul  impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză, fiind folosite aparatele radar în sistem cascadă.

În cele 5 ore de acţiune au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 17.255 lei, din care 42 pentru viteză peste limita legală.

În cadrul activităţilor dedicate siguranţei rutiere, ieri, 7 decembrie, poliţiştii din judeţul Alba au constatat 201 abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 46.425 lei şi au constatat două infracțiuni (una de conducere fără permis şi una de conducere cu permisul suspendat).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...