Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune IPJ Alba pentru prevenirea accidentelor, pe DN1, la Miraslău. 37 de conducători auto sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În doar 4 ore, poliţiştii rutieri au depistat 37 de şoferi ce au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea a avut loc pe DN 1, la kilometri 413 și 415, pe raza comunei Miraslău, o zonă identificată cu risc de producere a accidentelor datorate vitezei excesive.

La data de 17 mai a.c., între orele 09.00 – 13.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud împreună cu poliţiştii rutieri din Aiud şi cu cei ai Serviciului Rutier Alba au desfăşurat, pe DN 1, la kilometri 413 și 415, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a regulilor privind viteza de circulaţie.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 37 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Alţi 30 de şoferi au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, faţă de 5 conducători auto ce s-au angajat în depăşiri ilegale, a fost dispusă măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de 22.180 lei.

Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale ale vitezei de circulaţie şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea