Acțiune de informare preventivă în comunitățile de romi, organizată de ISU Alba

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a încheiat în acest an, un Protocol de colaborare cu Agenţia Naţională pentru Romi, având ca obiectiv principal informarea preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă, a comunităţii rome din judeţul Alba.

Prima activitate de informare preventivă s-a desfăşurat în data de 7 februarie 2013, în satul Răchita, comuna Săsciori, unde, în prezenţa reprezentantului Agenţiei Naţionale pentru Romi şi a reprezentantului ISU Alba, au participat aproximativ 70 persoane de etnie romă. Până la finele acestui an, acţiuni similare se vor desfăşura şi în celelalte comunităţi rome din judeţ.

ELIT

Acţiunea face parte din Campania Naţională ,,R.I.S.C.- Renunţă. Improvizaţiile Sunt Catastrofale“ desfăşurată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă cu sprijinul E-On România.

”Această campanie de informare şi conştientizare are scopul de a reduce incidentele de natura incendiilor şi exploziilor la gospodăriile cetăţeneşti, care sunt cauzate de improvizaţii la instalaţiile de gaze naturale şi electricitate, precum şi de coşuri de fum necurăţate”, precizează reprezentantul ISU Alba, maior Florin Zecheru.

Mihail David - 2020

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...