Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune cu efective suplimentare, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pe raza judeţului Alba. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 59120 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Birourilor/Compartimentelor Rutiere, în colaborare cu poliţişti din cadrul Birourilor/ Formațiunilor de Ordine Publică/Secțiilor de Poliție Rurală, cu atribuții pe linie de poliție rutieră, au organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza judeţului Alba, pentru  creșterea gradului de disciplină rutieră.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat 498 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 59120 lei.

Din totalul de 498 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate 204 sancţiuni pentru viteză excesivă, 1 sancțiune pentru depăşire neregulamentară, 93 de sancţiuni aplicate pietonilor, 12 sancţiuni pentru neacordare prioritate pietoni, 4 pentru neacordare prioritate autovehicule şi 184 de sancţiuni contravenţionale pentru alte abateri rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au reţinut şi 23 de premise de conducere.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea