Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune comună poliţia Abrud și RAR, pe DN 74: Amenzi de 5.700 de lei și 4 certificate de înmatriculare retrase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Abrud, împreună cu RAR –ul, au acţionat, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost identificate 8 autovehicule cu defecţiuni.

La data de 26.07.2018, între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii rutieri din Abrud, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe DN 74, o acţiune ce a avut ca scop pentru depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme care nu corespund din punct de vedere tehnic, pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  5.700 lei, din care 8 pentru defecțiuni tehnice.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea