Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Acţiune a polițiștilor pentru siguranţa cetăţenilor, la Aiud: 6 infracțiuni constatate, bunuri recuperate și amenzi de peste 19.000 de lei aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un număr de 41 de poliţişti au acţionat miercuri, 12 octombrie, în zona Aiudului, pentru menţinerea siguranţei publice şi pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost efectuate 25  de controale, constatate 6 infracţiuni, recuperate 10 biciclete furate şi au fost aplicate 63 de amenzi, în valoare de 19.750 lei.

La data de 12 octombrie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în mediul urban şi rural din zona Aiudului.

La această acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi acţiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Poliţiei Municipiului Aiud şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud.

Poliţiştii au efectuat 25 de controale şi au acţionat în două filtre rutiere, fiind constatate 6 infracţiuni, din care una de natură judiciară, una la regimul silvic, una la regimul circulaţiei rutiere şi 3 de altă natură.

Au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 19.750 lei, din care 16 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 6 la Legea 12/1990 privind comerţul, 38 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Totodată, au fost identificaţi 7 autori de infracţiuni şi au fost recuperate 10 biciclete provenite din furturi.

Exemplu:

Cu ocazia acţiunii au fost identificaţi 3 minori, cu vârste de 13, 14 şi 15 ani, din Aiud care, în perioada aprilie – august 2016, ar fi sustras 11 biciclete, din scările unor blocuri situate în cartierul Micro III al municipiului Aiud.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au reuşit să recupereze 10 din cele 11 biciclete sustrase de minori, acestea fiind restituite păgubiţilor.

Faţă de minori, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cum au reușit trei femei din Alba să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum au reușit trei femei din Alba să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat Trei femei din Alba, dintre care una angajată a unei instituții financiare nebancare (IFN), au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba într-un dosar penal cu fapte de înșelciune. În esență, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea