Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ACȚIUNE a polițiștilor din Cergău si Roșia de Secaș: Zeci de autoturisme verificate, material lemnos confiscat și amenzi de peste 6.000 de lei aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 07.02.2018, poliţiştii din cadrul Posturilor de Politie Cergău si Roșia de Secaș au aplicat 22 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6330 lei.

În data de 07 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Posturilor de Politie Cergău si Roșia de Secaș au continuat acţiunile pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic în mod deosebit al conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație,  pe raza localităţilor Cergău si Roșia de Secaș.

Astfel că, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 22 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6330 lei.

Din totalul de 22 de sancţiuni aplicate, o sancţiune a fost conform Legii 171/2010 pentru abateri la regimul silvic şi 21 sancţiuni au fost conform OUG 195/2002, respectiv pentru depăşirea vitezei 2 sancţiuni, pentru neportul centurii 4 sancţiuni, pentru lipsă documente 6 sancţiuni  iar 11 sancţiuni contravenţionale pentru alte abateri rutiere.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au controlat 53 de autoturisme şi au confiscat 1,44 m3 material lemnos, în valoare de 773,28 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea