Rămâi conectat

Ştirea zilei

Acțiune a IPJ Alba, pentru verificarea declaraților și respectării măsurilor de interdicție, la intrarea în Municipiul Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratului de Poliție Județean Alba continuă activitățile pentru verificarea modului în care se respectă normele privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, IPJ Alba a organizat în cursul zilei de 22 noiembrie, în jurul orei 16:30, la intrarea în Municipiul Alba Iulia, dinspre Șard, o acțiune de verificare a declaraților, și a modului în care se respectă măsurile de interdicție impuse la nivelul municipiului.

Persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

YouTube video

Declarația pe propria răspunere poate fi scrisă de mână, cu condiția ca toate elementele să fie preluate. Acestea pot fi stocate și prezentate pentru control pe telefoanele mobile sau alte dispozitive, cu condiția ca pe ele să fie semnătura olografă a persoanei care folosește declarația și data pentru care este valabilă declarația.

În caz contrar, amenzile care pot fi aplicate sunt cuprinse între 500 și 2500 de lei.

Din cauza ratei de incidență foarte mari, la nivelul mai multor localități din județ a fost instituită carantina totală, riscul epidemiologic fiind de o gravitate maximă, în circumstanțe de nerespectare a măsurilor legale în vigoare.

Măsura a fost instituită în data de 17 noiembrie 2020. Odată cu intrarea în vigoare a măsurilor, cetățenii au fost izolați, având voie să se deplaseze pentru pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale, pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani în intervalul 10:00 – 13:00, iar pentru persoanele cu vârsta mai mică de 65 de ani în intervalele orare 06:00 – 10:00, respectiv 13:00-20:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea