Rămâi conectat

Sport

ACS Student Sport Alba Iulia, calificată în “16”-imile de finală ale Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de fotbal feminin ACS Student Sport Alba Iulia este calificată în “16”-imile de finală ale Cupei României, în urma victoriei cu Juventus Timișoara, scor 3-2 (0-2), cu o revenire senzațională a formației din Cetatea Marii Uniri.

Dacă în competiția “KO” lucrurile merg perfect pentru fetele pregătite de Cătălin Costea, nu același lucru se poate spune despre parcursul din campionat, cu trei înfrângeri din tot atâtea jocuri în eșalonul terț, ultima, acasă, pe terenul de la Oarda de Jos, 2-4 cu CSM Alexandria.

“Încă suferim după despărțirea de fostul club (n.a. – Măgura Cisnădie), multe jucătoare au rămas acolo și îmi este foarte greu să aliniez un prim unsprezece din senioare. Așadar acesta este un an de sacrificiu, unde junioarele vor primi șanse pentru a evolua la echipa de senioare. Mă bucură faptul că de la meci la meci fetele cresc, știu că avem mult de muncă, dar nu ne dăm bătuți. Peste o săptămână vom întâlni în șaisprezecimile cupei pe Olimpia Gherla, componentă a Ligii a 2-a prin promovarea de anul trecut. Noi avem încredere în șansa noastră deoarece din Cupa României avem cele mai frumoase amintiri după ce am eliminat echipe din eșalonul superior. Vreau să mulțumesc pentru sprijin tuturor oamenilor cărora le pasa de acest club, de la părinți la sponsori, până la primarul Gabriel Pleșa, alături de acest proiect încă de la început”, a transmis Cătălin Costea.

Rezultate: *prima etapă, ACS Student Sport – CSM Laides Tg Mureș 2 1-4 (0-2), a înscris Ariana Iosa; *etapa a 2-a: Juventus Timișoara – ACS Student Sport 5-1 (2-1), gol reușit de Ariana Iosa; *etapa a 3-a, ACS Student Sport – CSM Alexandria 2-4 (0-4), marcatoare Ariana Iosa și Daiana Tolomeiu; *Cupa României: ACS Student Sport – Juventus Timișoara 3-2 (0-2), reușite Antonia Ciulea – dublă și Ariana Iosa.

Lotul: Adriana Avram, Antonia Botescu, Antonia Ciulea, Andrada Vasînc, Marinela Tîrsîna, Alesia Ilinca, Daiana Tolomeiu, Ariana Iosa, Chiara Amrita, Alexandra Creț, Petronela Vizitiu, Georgiana Istrate, Alexia Ursu, Ionela Borcea, Andrada Muntean, Anamaria Scrob. Student Sport Alba Iulia este componentă a Seriei a 2-a din eșalonul terț, alături de Colțea Brașov, CSM Alexandria, Juventus Timișoara, Ladies Tg. Mureș 2, Fotbal Feminin Baia Mare 2. Următorul joc va fi în 24 octombrie, acasă, cu Colțea Brașov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea