Rămâi conectat

Politică Administrație

ACL Alba| Cazul de la Satu Mare se repetă și în Alba: Secretar de Stat de la Secretariatul pentru Culte le spune preoților din Alba că trebuie să convingă credincioșii să-l voteze pe Victor Ponta

Ziarul Unirea

Publicat

în

comunicat aclAm aflat cu stupoare despre repetarea în județul Alba a binecunoscutului, de acum, caz de la Satu Mare, în care un politruc PSD amenință preoții și îi trimite să fie agenți electorali ai lui Victor Ponta.

Domnul Victor OPASCHI, Secretar de Stat la Secretariatul pentru Culte și om de bază al PSD, fost consilier prezidențial al lui Ion Iliescu, a început un periplu prin mai multe parohii din județul Alba, spunându-le preoților să propovăduiască în biserică doctrina PSD și să îndemne enoriașii să-l voteze pe Victor Ponta.

Considerăm agest gest ca fiind de o lașitate și de o nerușinare strigătoare la cer. În județul Alba, Biserica nu a fost niciodată amestecată în politică iar autoritățile locale și județene, prin votul consilierilor din toate partidele, au oferit acestei instituții fundamentale a societății, indiferent de cult, sprijinul lor, necondiționat de niciun fel de susținere politică. Credem că, încă o dată, PSD a confundat Alba cu Teleormanul, încercând să aplice aici mijloace murdare de campanie care aduc jicnire însăși demnității umane.

Facem, încă o dată, apel la PSD să renunțe la aceste metode bolșevice și să lase preoții și credincioșii în pace, să-și practice fiecare credința cum crede de cuviință. Biserica, indiferent de cult, este o icoană a sufletului și nu trebuie amestecată în jocurile politice pentru că așa cer interesele de moment ale unei găști disperate că va pierde.

Iată de ce, domnilor PSD-iști, și duminică, 16 noiembrie, veți pierde, din nou, la urne: pentru că în Ardeal nu merg blaturile, amenințările și jocurile murdare ci aici prețuim cinstea, onoarea și munca!

Biroul de presă al ACL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea