ACL Alba| Cazul de la Satu Mare se repetă și în Alba: Secretar de Stat de la Secretariatul pentru Culte le spune preoților din Alba că trebuie să convingă credincioșii să-l voteze pe Victor Ponta

Paul Voicu - Primar 2020

comunicat aclAm aflat cu stupoare despre repetarea în județul Alba a binecunoscutului, de acum, caz de la Satu Mare, în care un politruc PSD amenință preoții și îi trimite să fie agenți electorali ai lui Victor Ponta.

Domnul Victor OPASCHI, Secretar de Stat la Secretariatul pentru Culte și om de bază al PSD, fost consilier prezidențial al lui Ion Iliescu, a început un periplu prin mai multe parohii din județul Alba, spunându-le preoților să propovăduiască în biserică doctrina PSD și să îndemne enoriașii să-l voteze pe Victor Ponta.

ELIT

Considerăm agest gest ca fiind de o lașitate și de o nerușinare strigătoare la cer. În județul Alba, Biserica nu a fost niciodată amestecată în politică iar autoritățile locale și județene, prin votul consilierilor din toate partidele, au oferit acestei instituții fundamentale a societății, indiferent de cult, sprijinul lor, necondiționat de niciun fel de susținere politică. Credem că, încă o dată, PSD a confundat Alba cu Teleormanul, încercând să aplice aici mijloace murdare de campanie care aduc jicnire însăși demnității umane.

Facem, încă o dată, apel la PSD să renunțe la aceste metode bolșevice și să lase preoții și credincioșii în pace, să-și practice fiecare credința cum crede de cuviință. Biserica, indiferent de cult, este o icoană a sufletului și nu trebuie amestecată în jocurile politice pentru că așa cer interesele de moment ale unei găști disperate că va pierde.

Mihail David - 2020

Iată de ce, domnilor PSD-iști, și duminică, 16 noiembrie, veți pierde, din nou, la urne: pentru că în Ardeal nu merg blaturile, amenințările și jocurile murdare ci aici prețuim cinstea, onoarea și munca!

Biroul de presă al ACL Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

G 12 noiembrie 2014 at 15:42

Rusine, pana unde intra viermii astia disperati de ciolanie!!! Tinerilor din toata lumea, gaideti sa le aratam ca nu noi avem nevoie de ei, ci ei au nevoie de noi! Daca noi nu muncim, de unde vor avea bani de pensii? Saracii gandesc doar la fitimitura cazuta pe moment, nu la viitorul copiilor, nepotilor. Ei sa o duca bine, dupa ei, potopul! Rusine Psd( partid socialist)!!!

apoliticul 12 noiembrie 2014 at 20:05

Jocurile sint facute.Castiga Ponta cu 10% diferenta.
Sibienii ar trebui sa fie mandri ca au primar in continuare !!
HA ! HA ! HA!

Tepes 13 noiembrie 2014 at 7:53

Mai G prost te-a mai facut mata, sau tu traiesti in lumea virtuala. Trezeste-te berbecule si voteaza binele Romaniei nu o gaina.

viorelia 13 noiembrie 2014 at 8:44

Ponta actioneaza exact ca un COMUNIST. Daca nu esti ortodox nu esti bun de sef indiferent de domeniu. Si ghici ce urmeaza? daca nu ai „origine sanatoasa” adica daca familia nu face parte din PSD nu poti promova, nu te poti angaja: Rusine!!!!!!!!! bisericii ortodoxe ca incurajeaza discriminarea.

silviu 13 noiembrie 2014 at 9:12

Se adevareste, astfel, profetia facuta de Sf. Parinte Arsenie Boca-ca mizeria si coruptia va patrunde si in sanul BOR pana la cele mai inalte niveluri!!!
Daca PSD l-a facut agent electoral pe Sf. Parinte Arsenie Boca,atunci ce sa mai spunem de celelalte manevre ale lor?…
Nici nu i-am votat si nu-i voi vota niciodata!
Pacat de Tara noastra ca are asemenea conducatori! Din pacate noi suntem cei care i-am ales(cei care au facut-o!).

zdfb 13 noiembrie 2014 at 9:16

adfhne

un cititor 13 noiembrie 2014 at 21:53

voi iesi sa votez ,indirect,pe dl. Tariceanu premier. Pentru asta,n-am alta cale,decat sa votez Victor Ponta-Presedinte,desi am spus-o de atatea ori,ca nu sunt fan PSD , Victor Ponta. sau alte partide ori politicieni.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...