Rămâi conectat

Actualitate

Accident soldat cu 3 victime pe strada Mărăşeşti din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident auto, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital, s-a petrecut miercuri după-amiază, pe strada Mărăşeşti din Alba Iulia, la ieşirea din municipiu înspre şoseaua de centură.

În accident au fost implicate două autoturisme.Cele 3 victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

UPDATE: Din primele cercetări ale polițiștilor la fața locului reiese că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. În timp ce conducea un autoturism de teren marca Nissan, înmatriculat în județul Alba, dinspre Drâmbar spre Alba Iulia, șoferul nu a acordat proritate unei mașini Dacia 1410 (din județul MS), care circula regulamentar pe șoseaua de centură, în direcția Sebeș, intrând în coliziune cu aceasta.

Cele 3 persoane care se aflau în autoturismul Dacia, soferul si doi pasageri (soția și fiul acestuia) au suferit mai multe răni, fiind transportate de urgență la Spitalul Județean Alba pentru investigații medicale.

Șoferul din AB, responsabil de producerea accidentului a suferit răni ușoare nefiind necesară transportarea sa la spital. În funcție de cum va evolua starea de sănătate a victimelor, conducătorul auto vinovat riscă să ajungă la închisoare pentru vătămare corporală gravă.

Vom reveni cu amănunte.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea