Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier pe DN1, în zona Elit – 3 autovehicule implicate. Un copil de 9 ani şi tatăl acestuia au fost răniți

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două persoane au fost rănite, în urmă cu puțin timp, într-un accident produs pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș (în zona Elit).

Potrivit polițiștilor au fost implicate 3 autovehicule. La fața locului se desfășoară cercetări. Traficul nu este restricționat.

UPDATE: Au fost răniți în urma accidentului un minor de 9 ani şi tatăl acestuia din județul Alba, aflaţi în autoturismul marca Dacia Logan. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Responsabil de producerea accidentului este șoferul unei mașini cu numere de Prahova, care în timp ce se deplasa din direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a încetinit la timp viteza și încercând să evite coliziunea cu mașinile din față, oprite din cauza unei alte mașini care încerca să intre pe drumul către Oarda, a virat brusc stânga, intrând pe contrasens. Din sensul opus de mers însă venea regulamentar un autoturism, tot marca Dacia Logan, care nu a mai putut evita impactul, intrând în plin în mașina care i-a ieșit brusc în față. Imediat, o Skoda care nu a adaptat viteza la condițiile de drum a intrat în spatele mașinii care a provocat accidentul.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 10 aprilie, pe DN1, în apropierea intersecţiei cu strada Biruinţei din Alba Iulia, D.Ş., de 33 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Alba Iulia –  Sebeş, nu a păstrat distanţa de siguranţa faţă de un autoturism care circula în faţa sa iar pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală un autoturism condus de C.M.F., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Sebeş.

Imediat după producerea coliziunii, C.I., de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a păstrat distanţa de siguranță faţă de autovehiculele implicate in accident şi a intrat in coliziune cu autoturismul condus de D.Ş.

În urma accidentului, un minor în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de  C.M.F., a suferit o fractură de gambă şi mai multe traumatisme şi excoriații iar C.M.F. a suferit leziuni corporale uşoare, ambii fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

Toţi conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest care a evidențiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea