// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

ACCIDENT rutier pe autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona Orăștie – Coliziune între un autocamion, un autovehicul cu platformă şi două autoturisme. Traficul este oprit

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 301, în zona localităţii Orăştie, judeţul Hunedoara, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion, un autovehicul cu platformă şi două autoturisme.

Cauza producerii este nepăstrarea distanţei de siguranţă, iar în urma impactului a rezultat rănirea gravă a două persoane, care au fost transportate la spital, fiind conștiente.

Circulaţia rutieră este blocată momentan pe toate benzile ale sensului de mers Deva – Râmnicu Vâlcea, până la finalizarea cercetării locului faptei, valorile de trafic fiind scăzute momentan.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419