Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Cunța – copil acroșat de un ATV

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Vineri după-amiază, prin apelul de urgenţă la 112, Poliţia municipiului Sebeş, a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu victime omeneşti, produs pe raza localităţii Cunţa.

Din primele cercetări efectuate la faţa focului s-a stabilit că un  tânăr de 24 de ani din comuna Cunţa, în timp ce se conducea un vehicul tip ATV pe strada Poştei din localitatea Cunţa surprinde si accidentează un minor de 8 ani din localitate care se afla pe partea carosabilă.

Procedându-se la verificarea documentelor poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat fiindu-i recoltata o proba biologica in vederea stabilirii alcoolemiei.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeș unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, fără a fi necesară internarea acestuia..

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere si părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fapte pedepsite de art.196 alin.1, art.335 alin.1 si art.338 alin.2 din Codul Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea