Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Cugir: Un bărbat din Vinerea, cu ”alcool la bord”, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu o mașină ce circula din sens opus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs la intersecția străzilor Carpaţi cu 21 Decembrie 1989 din Cugir.

Un bărbat de 67 de ani, din Vinerea, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus.

În urma accidentului, nu au rezultat victime omeneşti, iar în urma testării conducătorului auto vinovat de producerea lui, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,86 mg /l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea