Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Ciuruleasa: Un tânăr șofer din Abrud, cu 1,27 mg/l alcoolemie, s-a proptit cu mașina în două autoturisme parcate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată, duminică dimineața, în jurul orei 6.00, prin 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Ciuruleasa, un conducător auto a lovit cu autoturismul două maşini parcate. 

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.T.S., de 26 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza comunei Ciuruleasa, a pierdut controlul asupra acestuia, a ieşit în afara părţii carosabile într-o curbă la stânga şi a intrat în coliziune cu două autovehicule parcate.

În urma accidentului un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ciuruleasa, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest care indicat valoarea de 1,27mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Abrud unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului condus de B.T.S. era expirată din 01.04.2014.

Faţă de B.T.S., cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea  unui vehicul sub influenţa alcoolului,  conducerea unui vehicul neînmatriculat  şi vătămare corporal din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea