Accident rutier la Abrud. Un șofer de 18 ani a ieşit cu mașina în afara carosabilului, intrând în coliziune cu arborii de pe marginea drumului

Politia Orașului Abrud a fost sesizată duminică cu privire la faptul că pe D.N. 74 A, în afara localităţii Cărpiniş, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.C.M., un tânăr în vârstă de 18 ani din Cîmpeni, în timp ce conducea  un autoturism pe DN 74 A, la kilometrul 7, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la ieşirea dintr-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens după care autoturismul a ieşit în afara carosabilului, intrând în coliziune cu parapetul metalic şi arborii de pe marginea drumului.

Elit ELIT

 În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni unde a primit îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatule etilotest care a evidenţia faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

foto arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419