Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

FOTO | ACCIDENT rutier GRAV în localitatea Vinerea din județ: ISU Alba intervine pentru acordare prim ajutor medical

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | ACCIDENT rutier GRAV în localitatea Vinerea din județ: ISU Alba intervine pentru acordare prim ajutor medical

Un accident rutier a avut loc astăzi, 16 septembrie, în jurul orei 13:03, în localitatea Vinerea din județul Alba. Potrivit primelor informații transmise de ISU în incidentul rutier a fost implicat un autoturism.

Citește și: UPDATE FOTO | ACCIDENT rutier la Sărtaș: Patru persoane rănite după impactul dintre două mașini

 

 

„Secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea masurilor specifice si prim ajutor medical la un accident rutier, în localitatea Vinerea din județul Alba.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un autoturism implicat, posibil o persoană încarcerată. Forte alocate: 1 ASAS, 1 EPA și 1 SAJ cu medic.” transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Alba.

UPDATE 13:19 : „Traficul rutier este îngreunat pe centura ocolitoare a orașului Cugir, din cauza unui accident rutier. Din primele date, un autoturism s-ar fi răsturnat în afara carosabilului, iar o persoană ar fi suferit leziuni corporale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.” transmite Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

UPDATE  13:22 : „La sosirea fortelor de intervenție la locul producerii evenimentului, aceștia au găsit un autoturism rasturnat în interiorul căruia se afla o persoană incarcerată, conștientă. Persoană a fost extrasa din autoturism de către pompierii militari și predata echipajelor medicale”, informează ISU Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cutremur puternic în România. În ce orașe s-a resimțit seismul și ce magnitudine a avut

Bera Larisa

Publicat

în

Cutremur puternic în România. În ce orașe s-a resimțit seismul și ce magnitudine a avut Un cutremur de pământ cu magnitudine de 5,5 pe Richter s-a produs astăzi în România, la ora 17:40, potrivit primelor informații comunicate de Institutul Național pentru Cercetare-Dezvoltare și Fizica Pământului. Seismul, considerat semnificativ, a avut epicentrul în zona seismică Vrancea-Buzău, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea