Rămâi conectat

Curier Județean

ACCIDENT rutier în Bucerdea Grânoasă: Un șofer beat și cu mașina neînscrisă a intrat într-un utilaj agricol. Ce alcoolemie avea acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier. Un bărbat de 34 de ani a intrat în coliziune cu un utilaj agricol. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 iulie 2020, în jurul orei 22,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier care a avut loc în comuna Bucerdea Grânoasă.

Un bărbat de 34 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism a întrat în coliziune cu un utilaj agricol.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul implicat în incident nu era înmatriculat în circulație, iar bărbatul care-l conducea era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea