Rămâi conectat

Curier Județean

ACCIDENT rutier în Bucerdea Grânoasă: Un șofer beat și cu mașina neînscrisă a intrat într-un utilaj agricol. Ce alcoolemie avea acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier. Un bărbat de 34 de ani a intrat în coliziune cu un utilaj agricol. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 iulie 2020, în jurul orei 22,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier care a avut loc în comuna Bucerdea Grânoasă.

Un bărbat de 34 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism a întrat în coliziune cu un utilaj agricol.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul implicat în incident nu era înmatriculat în circulație, iar bărbatul care-l conducea era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea